среда, април 17, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 27 06 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 27 06 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-06-27 09:002023-06-27 13:00Гевгелијасело Стојаково и Селемли
  2023-06-27 09:302023-06-27 14:00ДелчевоПЕХЧЕВО - Идустриска зона Пехчево кај Андон Компани, ветеринарна станица, пелетара Макс Транс
  2023-06-27 09:002023-06-27 12:00Кичевоул. 11-ти Септември, ул. Борис Кидрич
  2023-06-27 10:002023-06-27 15:00Кичеводел од град Кичево и околината.
  2023-06-27 08:002023-06-27 13:00Кратовос.Талашманци, с.Кетеново, с.Куклица, с.Трновац, с.Страцин, с.Пендак, с.Крилатица, с.Ветуница и репетироти на А1 и Телеком во Страцин.
  2023-06-27 08:002023-06-27 14:00Кратоводел од с.Петралица
  2023-06-27 08:002023-06-27 14:30Кумановос.Габреш, с.Кучкарево, с.Орман, с.Градиште и базна станица на Т-мобиле во с.Градиште
  2023-06-27 09:152023-06-27 10:30КумановоГрадски гробишта и делот околу градските гробишта
  2023-06-27 09:002023-06-27 13:00ПрилепИнститут за Тутун, Хлорна Станица Песиобрци, Гробишта Песиобрци,Корвин Стоун, Мермер Стојан, Стибера, Агро Инвест
  2023-06-27 08:302023-06-27 16:30Прилепул.Борка Талески дел (од кај Чкатровци према Автопат), ул.Владо Стојаноски - дел, ул.Благоја Стојаноски
  2023-06-27 09:002023-06-27 11:00Скопје Ѓорче Петровс.Крушопек
  2023-06-27 09:002023-06-27 14:00ШтипКРИВИ ДОЛ, ВРСАКОВО, САРЧИЕВО И СУДИЌ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ