сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 26.12.2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 26.12.2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-12-26 07:002023-12-26 09:00ВелесИндустриска зона Каласлари : Маркард,Жито Маркети Дирекција Каласлари,Фротком,Јоопоне
  2023-12-26 10:552023-12-26 12:30ВелесСело Челошево и Село Дурутовец
  2023-12-26 11:002023-12-26 12:00ДелчевоБЕРОВО: дел од ул-те:Маршал Тито, Булевар Илинденска, 29 - Ноември, Страшо Пинџур, Кочо Рацин, Цветан Димов и Дедо Иљо Малешевски
  2023-12-26 10:002023-12-26 10:30ДелчевоБЕРОВО: ул. Ѓуро Ѓаковиќ
  2023-12-26 13:002023-12-26 14:00Делчевоцентрално подрачје на с. Русиново
  2023-12-26 08:502023-12-26 16:00Кичевосело Трапчин Дол
  2023-12-26 08:302023-12-26 16:30Прилепул.Пиринска - дел (од ТС Тризла 2 до ул.Мице Козар)
  2023-12-26 11:002023-12-26 14:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: дел од ул.Њу Делхиска и дел од ул.Атинска
  2023-12-26 10:302023-12-26 13:30Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Козле
  2023-12-26 10:002023-12-26 14:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на улиците Охридска и Б.Миладинови кај Флоринас
  2023-12-26 09:002023-12-26 11:00ШтипДЕЛ ОД НАС.БАЛКАНСКА, ДОЛНИОТ ДЕЛ КОН РЕКАТА БРЕГАЛНИЦА
  2023-12-26 13:002023-12-26 14:30ШтипУЛ.ПИРИНСКА, ВАРДАРСКА, СУТЈЕСКА ДЕЛ
  2023-12-26 10:002023-12-26 14:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: ДЕЛ ОД УЛ.КРСТЕ МИСИРКОВ,КАЈ ВКРСТУВАЊЕ СО ЈАНЕ САНДАНСКИ И УЛ.ПИТУ ГУЛИ
  2023-12-26 11:002023-12-26 12:30ШтипС.ЧАРДАКЛИЈА

  НАЈНОВИ ВЕСТИ