понеделник, декември 11, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 26 10 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 26 10 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-10-26 09:00:002021-10-26 12:00:00Гевгелијаулица Мирче Ацев
  2021-10-26 11:00:002021-10-26 14:00:00ГевгелијаЃоко Тутушев и Мечкин камен
  2021-10-26 10:00:002021-10-26 13:00:00Гостиварул. ЈНА- област на излез од Гостивар
  2021-10-26 08:30:002021-10-26 15:00:00Гостиварс.Чегране
  2021-10-26 09:30:002021-10-26 14:30:00Делчеводел од ул-те М.М Брицо,4 Јули, Ленинова
  2021-10-26 09:00:002021-10-26 12:00:00Делчевос. Турија
  2021-10-26 09:30:002021-10-26 15:00:00КичевоМАКЕДОНСКИ БРОД, с.Ботушје, краткотраен прекин во с. Бенче, с. Звечан, с. Брест, с. Косово, с. Битово, с. Волче, с. Заград, с. Требовље, с. Растеш, с. Здуње и с. Близанско
  2021-10-26 15:00:002021-10-26 17:00:00Кочаниул. Штипски пат, ул. Крижевска, ул. Унгарска, м.в Кочаниско поле, с.Тркање (дел), Оранжерии во с.Долни, фабрика Амфенол ДООЕЛ, бензинска станица Еко Оил, фирма ИНТ Трејд, Алекс-3 ДООЕЛ, Печатница Европа- 92, конфекција Прима, фирма Гирлофс
  2021-10-26 08:30:002021-10-26 14:30:00КратовоСТРАЦИН - Репетитори
  2021-10-26 08:00:002021-10-26 16:00:00Кратовос. Орашац, с. Пклиште, с. Нерав, с. Станча, с. Герман
  2021-10-26 09:00:002021-10-26 14:00:00Кумановодел од Опае
  2021-10-26 09:00:002021-10-26 13:00:00Скопје Аеродромул.Томе Арсовски
  2021-10-26 09:10:002021-10-26 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Волково кај обиколница и дел од с.Кучково.
  2021-10-26 11:00:002021-10-26 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровГрадинка на Бул. Илинден, позади тениски клуб АБЦ и стопански објект Флораком
  2021-10-26 09:30:002021-10-26 13:00:00ШтипДЕЛ ОД УЛ.ВАСИЛ ГЛАВИНОВ,УЛ.КЕЈ ДИМИТАР ВЛАХОВ,ОД ЦРКВАТА КОН МАКПЕТРОЛ
  2021-10-26 08:00:002021-10-26 12:30:00Штипдел од центарот кај Плоштад Слобода, УЈП со станбената зграда, Пошта и Телеком со станбената зграда, зградата со нотарските канцеларии, дел од Киното, дел од продавниците и станови на ул.Ванчо Прќе од бр.36-48

  НАЈНОВИ ВЕСТИ