среда, април 17, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 25 10 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 25 10 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-10-25 08:50:002022-10-25 15:05:00ВелесЧАШКА, селата Лисиче со викенд населба, Дреново, Горно Врановци, Горно и Долно Јаболчиште и браната во Лисиче
  2022-10-25 09:20:202022-10-25 13:20:20ВелесГРАДСКО, Делови од Навтоводот, Маврово Стоби Базата(локалитет и винарија) , Макпетрол пумпата, клучката , аеродромот во Росоман, Ладилникот на Шошев, Вигон и Тргометал
  2022-10-25 11:35:062022-10-25 13:30:06ВелесГРАДСКО, Свињарската фарма и Патарината
  2022-10-25 09:00:002022-10-25 10:30:00Гостивардел од населба Циглана.
  2022-10-25 09:00:002022-10-25 15:00:00Гостиварул.Илинденска (област кај Асани Компани), дел од ул. Сретко Крстески- област кај интернатот
  2022-10-25 09:00:002022-10-25 12:30:00КичевоМАКЕДОНСКИ БРОД, окллина на ТС Рид и ул. Песјак
  2022-10-25 10:00:002022-10-25 10:30:00Кочаниул. Д-р Николиќ, ул. Гоце Делчев, ул. Илинденска, Општа Болница - Кочани и околнните објекти, Објект на Македонска Пошта-Кочани, реонот кај Трговски центар, Комплекс на Станбено-Деловни објекти на Бул. Стево Теодосиевски
  2022-10-25 10:30:002022-10-25 11:00:00КочаниДедово маало во с. Оризари, АЛМА конфекција, дел од нас. Усова Чешма, Брана Речани, с. Полаки со околните села
  2022-10-25 13:30:002022-10-25 14:00:00Кочаниобјкет на Аледар и Аква кај Градски стадион, ул. Скопска, ул. Охридска, нас. Волог и нас. Драчевиќ
  2022-10-25 11:00:002022-10-25 11:30:00Кочанинас. Текешински лозја, Белско маало, ул. 14-та Бригада, с. Бели, ул. Лазар Андонов, ул. Брегалничка, ул. 8-ми Март, реонот околу Градски Стадион
  2022-10-25 14:00:002022-10-25 14:30:00КочаниКочанско Поле Оранжерии, објект на фирма Гирлофс и објелт на Хипотерм кај м.в Керамидница
  2022-10-25 14:30:002022-10-25 15:00:00Кочанифабрика Амфенол и Бензинска Пумпа МакОил, објект на Јумис во с. Тркање и околните објекти, Оранжерии Моша Пијаде во с. Долни Подлог, Индустриска Зона - Мало Стопанство (сите фирми)
  2022-10-25 13:00:002022-10-25 13:30:00Кочанинас. Трајаново трло, ул. Стамен Манов и околните улици, реонот околу Автобуската Станица, реонот кај Новите кружни текови кај Стокомак и Кам Маркет
  2022-10-25 09:30:002022-10-25 10:00:00КочаниФабриката за вода на Полатски пат
  2022-10-25 08:00:002022-10-25 13:30:00Кратоводел од корисниците од с. Жидилово
  2022-10-25 08:00:002022-10-25 14:30:00Кумановокорисниците од Табановце, Сопот, Воиновиќ
  2022-10-25 08:30:002022-10-25 14:00:00Скопје АеродромГОРНО СОЊЕ, дел од ул. 4
  2022-10-25 12:00:002022-10-25 15:00:00Скопје Аеродромул. Орце Николов бр. 138, објект на АДИССДП
  2022-10-25 08:30:002022-10-25 13:00:00Скопје Аеродромпред О. Сопиште, улицата десно, м.в. Рамниште
  2022-10-25 09:00:002022-10-25 14:00:00Скопје Васил Главиновдел од ул. 7-ма Албанска Бригада, позади ОУ Тефејуз
  2022-10-25 09:00:002022-10-25 15:00:00Скопје Ѓорче Петровул. Гаврил Лесновски, бр. 16/А и 16/Б, Дел од потрошувачите на ул. Лондонска, (поточно, бр. 14, 121 – домаќинствата кој се помеѓу Државниот архив и комплексот БИСИ), Времените објекти (трафики) на ул. Московска, ул. Московска, бр. 12, 14, 16, А6/А и А6/Б, Г1
  2022-10-25 09:00:002022-10-25 15:00:00Струмицадел од с. Секирник, на влез од с. Турново
  2022-10-25 10:00:002022-10-25 14:00:00Тетовофабрика за кондури Новатак
  2022-10-25 08:00:002022-10-25 15:00:00Тетовообјекти позади КЕЦ ЕВН Тетово
  2022-10-25 09:00:002022-10-25 14:30:00Тетовокај Културен Дом, кај ОУ Братство, ОУ Братство, Цетинска илиците, делови од улиците: Ј. Сандански, Б. Кириќ, Никола Тесла, Цетинска
  2022-10-25 09:15:002022-10-25 11:00:00Тетоводел од селото на самиот влез
  2022-10-25 09:00:002022-10-25 14:00:00ШтипС.КОЗЈАК
  2022-10-25 10:00:002022-10-25 16:00:00ШтипДОЛНО ЃУЃАНЦЕ, МЕЗДРА, ОРЕЛ, СТАЊЕВЦИ, ДОЛНО И ГОРНО ЃУЃАНЦИ, СТРОЈМАНЦИ, ПАВЛЕШЕНЦИ, ЗАДРУГА ПАВЛЕШЕНЦИ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ