четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 26 09 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 26 09 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-09-26 08:302023-09-26 10:30Битолаобјектите на ул.Драгорска и дел од ул.Булевар 1ви мај над Гимназијата
  2023-09-26 11:002023-09-26 15:00Битолаобјектите на дел од ул. Христо Ботев и дел од ул. Стив Наумов
  2023-09-26 08:352023-09-26 09:35ВелесРудник,Лугунци,Крушје,Џидимирци
  2023-09-26 10:152023-09-26 14:00ВелесДел од Отовица, Сојаклари, Кумарино,Мамутчево, Иванковци, фабрики:Алевадо Кабел, Уни Агро
  2023-09-26 09:002023-09-26 15:00Гевгелијасело Казандол
  2023-09-26 09:002023-09-26 14:00Гостиварул.Железничка
  2023-09-26 09:002023-09-26 15:00Гостиварул. Беличица (Позади пожарна)
  2023-09-26 10:002023-09-26 12:00Кавадарцис. Шивец
  2023-09-26 08:302023-09-26 15:00Скопје Ѓорче ПетровЦело село Бојане
  2023-09-26 09:302023-09-26 13:00Струмицаизлез од село Босилово кон с.Турново
  2023-09-26 11:002023-09-26 15:00Тетоводел од с.Пршовце, објекти кои се наоѓаат покрај патот за с.Јегуновце(Кипер маркет и околни објекти)
  2023-09-26 09:002023-09-26 14:00ТетовоСЕЛЦЕ, ЛАВЦЕ, Калето во Тетово, ХПП Пена, Космофон Селце

  НАЈНОВИ ВЕСТИ