сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 25.06.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 25.06.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-06-25 08:002024-06-25 13:00ГевгелијаСТАР ДОЈРАН: населба Карач
  2024-06-25 08:452024-06-25 15:00ГостиварНаселба Питарница
  2024-06-25 09:152024-06-25 15:00Кичеводел од с.Самоков и околината
  2024-06-25 07:302024-06-25 14:30КумановоС.РЕЖАНОВЦЕ
  2024-06-25 09:002024-06-25 14:00Скопје АеродромПат за Долно Лисиче, од Биолеб До автоделови Алек Цаки
  2024-06-25 08:302024-06-25 15:00Скопје Ѓорче Петровс.Кучково - сите објекти во околината на старото училиште во с.Кучково по патот кон сред село Кучково.
  2024-06-25 10:302024-06-25 14:30Стругас.Гари.
  2024-06-25 10:002024-06-25 15:00Стругадел од с. Коџаџик
  2024-06-25 05:002024-06-25 15:00Струмицаул.Ленинова бр.19,21,23,25, ул.Благој Јанков Мучето-од Стоковна куќа до влезот во градскиот парк, бул.Маршал Тито бр.1
  2024-06-25 06:302024-06-25 13:00ТетовоДОЛНО ПАЛЧИШТЕ кон с. Камењане, КАМЕЊАНЕ: делот околу млекара

  НАЈНОВИ ВЕСТИ