среда, април 17, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 25 04 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 25 04 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-04-25 08:302023-04-25 10:30Битолаул.Сараевска, ул.Бегова Чешма
  2023-04-25 08:302023-04-25 14:00Битоладел од ул.Бурса (индустриска)
  2023-04-25 09:102023-04-25 13:00Битолас.Брод, с.Скочивир, с.Сливица
  2023-04-25 11:302023-04-25 13:30Битола ул.Илинденска , ул. Димитар Влахов
  2023-04-25 09:002023-04-25 15:00Кичевосело Преглово
  2023-04-25 10:302023-04-25 12:30Кичевосело Букојчани
  2023-04-25 09:002023-04-25 13:00КочаниВИНИЦА: с.Истибања делот од влезот од страната на Виница до мостот
  2023-04-25 08:002023-04-25 14:30Кумановос.Никуљане
  2023-04-25 09:002023-04-25 11:00КумановоАгино село
  2023-04-25 09:452023-04-25 15:30ОхридРЕСЕН: Фабрика Царев Двор, Механизација Царев Двор, с, Царев Двор, с.Дрмени, с. Перово, Пумпи за вода Царев Двор
  2023-04-25 08:302023-04-25 12:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ЧАИР: ул Никола Малешевски, ул Благоја Паровиќ, ул Роналд Реган
  2023-04-25 08:302023-04-25 12:30Скопје Васил Главиновс.Мршевци, дел од с.Бучинци, с.Ајватовци
  2023-04-25 08:002023-04-25 15:00ТетовоЈЕГУНОВЦЕ: дел од с.Јегуновце

  краток прекин околу 8ч и 14ч во селата:Јанчичте, Прељубиште, Раотинце, Копанце,Туденце,
  2023-04-25 10:002023-04-25 14:00Тетоводел од с.Порој, објекти кои се наоѓаат во близина на гробиштата

  НАЈНОВИ ВЕСТИ