петок, април 19, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 25 01 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 25 01 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-01-25 09:00:002022-01-25 10:00:00Гостивардел од ул.ЈНА - кај колеџ
  2022-01-25 11:00:002022-01-25 13:00:00Гостивардел од с.Топлица- област на влез
  2022-01-25 09:00:002022-01-25 14:00:00КочаниВИНИЦА: с.Тасковци, с.Грљани, Висока маала, Шенкевци, Срушино, Калиманци
  2022-01-25 12:00:002022-01-25 13:30:00Скопје АеродромСОПИШТЕ: дел од ул.24
  2022-01-25 10:00:002022-01-25 12:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: кула 22 - градски зид, на ул. Вељко Влаховиќ бр. 18
  2022-01-25 09:00:002022-01-25 15:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - АЕРОДРОМ: Бензинска станица Окта на ул.3-та Македонска Бригада, Неколку помали објекти на раскрсница 3-та Македонска Бригада до бензинска Окта во правец на Центар, Неколку помали објекти на раскрсница 3-та Македонска Бригада со ул.Коста Новаковиќ, Ул.3-та Македонска Бригада, бр.31Б, Ул.Пандил Шишков, бр.24, бр.26, Ул.Коста Новаковиќ, бр.1 А
  2022-01-25 09:00:002022-01-25 16:00:00Скопје АеродромДОЛНО ЛИСИЧЕ: ул.1 Долно Лисиче(од пругите Долно Лисиче до Маркет ДИМ)
  2022-01-25 09:00:002022-01-25 15:00:00ТетовоТетово, дел од ул.Јане Сандански, од стар КАМ маркет кон Болница
  2022-01-25 10:00:002022-01-25 12:00:00ШтипНАСЕЛБА ПРЕБЕГ УЛ.СКОЕВСКА, СЛАВОНСКА ПОЖЕГА, 21-ви МАЈ, РИСТО СТОЈКОВ, БАНИЦА

  НАЈНОВИ ВЕСТИ