среда, февруари 8, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 24 08 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 24 08 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-08-24 09:00:002021-08-24 13:00:00Гостивардел од с.Г.Бањица- област кај рибарникот
  2021-08-24 09:00:002021-08-24 11:30:00Гостивардел од с.Падалиште
  2021-08-24 09:30:002021-08-24 12:00:00Кичевоул. Ужичка, Васил Главинов, Ѓорче Петров, Ѓурѓејца Коста Абрашевич, дел од ул. Ужичка и ул. Влашки пат
  2021-08-24 09:00:002021-08-24 15:00:00КочаниПРОБИШТИП: ул. Даме Груев (Плешански пат)
  2021-08-24 09:00:002021-08-24 15:00:00КочаниВИНИЦА: с.Јакимово - делот околу црквата
  2021-08-24 08:30:002021-08-24 11:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: дел од ул.Томе Арсовски
  2021-08-24 09:00:002021-08-24 12:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: дел од ул.Георги Димитров, дел од ул.Локов, дел од ул.Козјак, дел од ул.Народни Херои, дел од ул.Димо Хаџидимов, дел од ул.Георги Димитров
  2021-08-24 08:00:002021-08-24 09:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: дел од ул.Востаничка, дел од ул.Виктор Иванович Григорович, ул.Кара Трифун, дел од ул.Рилски Конгрес
  2021-08-24 13:00:002021-08-24 15:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: дел од ул.Рилски Конгрес, дел од ул.Востаничка, ул.Кара Трифун, дел од ул.Виктор Иванович Григорович
  2021-08-24 09:00:002021-08-24 15:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: Ул. Јани Лукровски згр. бр.5
  2021-08-24 09:00:002021-08-24 12:00:00Скопје Ѓорче Петровдел од нас.Стопански двор - Блага вода
  2021-08-24 09:00:002021-08-24 12:00:00ШтипДЕЛ ОД НАСЕЛБА ЖЕЛЕЗНИЧКА, ДОЛНИОТ ДЕЛ НА ВЛЕЗОТ,ТС БЕТОН МАГАЦИН

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја