среда, април 17, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 24 01 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 24 01 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-01-24 09:002023-01-24 14:00Велесдел од потрошувачите во место викано Локва
  2023-01-24 09:202023-01-24 13:00ВелесБУЗАЛКОВО: с. Рлевци, дел од с. Бузалково, с. Сливник, Бреза
  2023-01-24 09:002023-01-24 13:00КичевоТС Техника, бул. Илинден

  кратки прекини на почеток и крај на планираниот прекин: Жито Караорман, Лопушник, Комуналец, Македонски шуми
  2023-01-24 13:002023-01-24 15:00Кичеводел од ул. 4-ти јули (Ламели), Жито маркет, пекара Сара и др.
  2023-01-24 11:002023-01-24 14:00Прилепнаселените места Старо Лагово, Ново Лагово, Металотехника, соларна Централа Солартек и фирма Инако
  2023-01-24 09:002023-01-24 11:00Скопје Васил ГлавиновТРУБАРЕВО: улица 1, улица 2, улица 7 и улица Вера Јоциќ. (околу црквата Свети Ѓорѓи Победоносец)
  2023-01-24 10:002023-01-24 14:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од улица Џумајска
  2023-01-24 09:002023-01-24 14:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: Дел од ул.Александар Македонски со бр. од 30 до 49
  2023-01-24 08:002023-01-24 16:00Тетоводел од с.Орашје
  2023-01-24 10:002023-01-24 11:00ШтипКАДРИФАКОВО, ДЕЛИСИНЦИ, БОГОСЛОВЕЦ, ФАБИЈАН, МЛЕКАРА ЛАКТИС, БИМ, КАДРИФАКОВО, СЛОГА.НИКО 2002
  2023-01-24 09:002023-01-24 13:00ШтипС.СТАР КАРАОРМАН

  НАЈНОВИ ВЕСТИ