среда, февруари 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 23 11 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 23 11 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-11-23 09:00:002021-11-23 14:00:00Битолас. Лавци и Вили Лавци
  2021-11-23 09:40:002021-11-23 13:30:00ВелесЧАШКА: Раковец, Еловец, Голозинци, Мелница, цела нас. Чашка и с. Чашка, Дреново, Долно и Горно Јаболчиште, Оранжерии, Бањица и Отиштино, нас.Порцеланова, Лисиче, брана Лисиче, Горно Врановци
  2021-11-23 09:45:002021-11-23 14:00:00Гостиварс.Падалиште, ХПП Падалишка река, с.Србиново, с.Страјане, с.Железна река
  2021-11-23 10:00:002021-11-23 15:00:00КичевоМАКЕДОНСКИ БРОД: село Растеш, Близанско и Здуње, село Ковач, Ботушје, Косово, Требовлје, ХПП Ковач
  2021-11-23 09:00:002021-11-23 15:00:00Кичевосело Грешница, Лешница, предавател на А1 во Забел Зајас
  2021-11-23 09:30:002021-11-23 13:30:00Кочаниул. 15-ти Македонски корпус во нас.Усова чешма
  2021-11-23 08:00:002021-11-23 13:30:00Кумановодел спроти Факултет во Бедиње
  2021-11-23 07:50:002021-11-23 13:00:00Кумановодел од корисниците на ул 11 Октомври, Здружение на возачи, Силоси Железничка, нас.Железничка станица, Черкезе
  2021-11-23 09:50:002021-11-23 14:00:00ОхридОТЕШЕВО: Хотел Лејк вју, пумпи за вода Сирхан, с.Отешево и Керамичка Колонија, с.Сирхан, вил.нас.Сирхан, ресторан и автокамп Јегуновце
  2021-11-23 09:00:002021-11-23 11:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ул. Иван Хаџи Николов бр 113 и 111 , нас. Драчево
  2021-11-23 09:00:002021-11-23 14:00:00СтрумицаСТАРО БАЛДОВЦИ: Улица кон Центар на село-кон Џамија, Улица кон Училиште и влез на село од страна на с. Петралинци
  2021-11-23 12:30:002021-11-23 15:00:00Струмицас. Нова Маала
  2021-11-23 09:00:002021-11-23 14:00:00Струмицадел ул.Светозар Марковиќ, ул.Огражден, дел од ул.Димитар Влахов, дел од ул.Крушевска Република
  2021-11-23 09:00:002021-11-23 12:00:00СтрумицаВЛАДИЕВЦИ: с.Ново Владевци, с.Дукатино, с.Радичево, с.Старо Владевци, с.Сушево, Бензинска пумпа Владевци, Пумпа Сушево, Пумпа Радичево, приватна ТС Иљо Радичево, Базна станица ТВ Сител Сушево, Риле пром Владевци, Агрохемија
  2021-11-23 09:00:002021-11-23 14:00:00Тетоводел од ул.172, М.Речица
  2021-11-23 08:30:002021-11-23 15:00:00Тетовос.Вратница, с.Беловиште, СТАРО СЕЛО: индустриски капацитети кои се наоѓаат на потег од с.Орашје до границата, с.Нераште, с.Рогачево, с.Јажинце, с.Старо Село, с.Орашје
  2021-11-23 10:00:002021-11-23 14:00:00ШтипУЛ.СТИВ НАУМОВ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ