сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 23 08 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 23 08 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-08-23 09:55:002022-08-23 16:00:00Охридс.Болно и манастир Св.Наум - Болно, неколку корисници на патот кон Болно
  2022-08-23 10:00:002022-08-23 14:00:00Гевгелијаселата Башибос, Чалакли , Прстен, Дурутли, Куртамзали и околните корисници (пумпа Чалакли , каменолом Маврово/Жикол,плантажа Раброво и др)
  2022-08-23 09:00:002022-08-23 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Веле Марков и Воин Драшкоци
  2022-08-23 07:30:002022-08-23 15:00:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА: дел од ул.8ми Октомври (од центар до Фурна Малеш), дел од ул.Јоаким Осоговски (спроти пожарна), дел од ул.Илинденска (од школо Партизан кон стар зелен пазар)
  2022-08-23 09:00:002022-08-23 12:00:00Кавадарцидел од ул.Шишка, Ѓуро Ѓакович, Рајко Жинзифов, 25-ти Мај
  2022-08-23 08:45:002022-08-23 15:55:00Битолас.Гопеш, с.Метимир, Манастир Црнеец и Брана Стрежево 2.
  2022-08-23 08:15:002022-08-23 15:30:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: ул. Вмбел, ул. Лазар Поп Трајков бр.30, бр.32, бр.34, бр.35, бр.36, бр.43, ул. Јани Лукровски бр.9, дел од ул.Лазар Поп Трајков(објекти меѓу клучка и влез на Железара), ул. Клетвеник, ул. Бапчор бр.1, бр.6, бр.8, бр.10, бр.12, бр.14, бр.16, бр.28
  2022-08-23 10:00:002022-08-23 12:00:00БитолаПелистер-Антена.
  2022-08-23 07:30:002022-08-23 12:00:00Кумановоул. Зелен Пазар, ул. Страшко Симонов, ул. ЈНА
  2022-08-23 09:30:002022-08-23 15:00:00Битолас.Слоештица со околните објекти.

  НАЈНОВИ ВЕСТИ