четврток, март 23, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 23 03 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 23 03 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-03-23 08:30:002021-03-23 13:00:0010 Скопје АеродромБул. Борис Tрајковски подул. 6, 8, 10, 12
  2021-03-23 08:30:002021-03-23 11:30:0010 Скопје Аеродромдел од ул. 1, с. Долно Лисиче
  2021-03-23 10:00:002021-03-23 12:00:0011 ТетовоБиро за вработување, објекти околу бирото за вработување, дел од објекти на улиците: 121, Благоја Тоска и Борис Кидриќ
  2021-03-23 09:00:002021-03-23 14:00:0011 Тетоводел од град Тетово, населба Клуково, дел од населба Деребој, индустриски објекти што се на патот према с. Фалише
  2021-03-23 10:00:002021-03-23 15:00:0011 Тетоводел од с. Нераште
  2021-03-23 09:05:002021-03-23 14:00:0011 Тетоводел од ул. 107, 108, ул. 109, 173, 174 дел од ул. 113, Авто Прорес, дел од ул. Илинденска, дел од објектите кај земјоделско училиште, СОУ Моша Пијаде, дел од нас. Блок 82, кругот кај ул. Благоја Тоска
  2021-03-23 11:00:002021-03-23 12:00:0012 Охридбавчите пред с. Болно
  2021-03-23 08:00:002021-03-23 10:30:0012 ОхридРЕСЕН - Нова Пожарна, магацинаи на Гоми Фуд, магацини во поранешна Пекара Ресен, м. в. Доброво
  2021-03-23 10:00:002021-03-23 15:00:0013 Битолас. Суводол, Кутретино, Мургашево, на ТС Манастир Демир Хисар, ТС Комуналец Демир Хисар и ТС АБ Солар.
  2021-03-23 09:30:002021-03-23 15:30:0014 Прилепдел од село Црнилиште
  2021-03-23 08:30:002021-03-23 10:00:0014 ПрилепФирма Ролоспас, с. Ново Лагово, с. Старо Лагово, с. Ново Лагово, ИНАКО ДОО, Комплекс МЕТАЛЕЦ
  2021-03-23 09:00:002021-03-23 12:00:0018 Струмицадел од бул. Гоце Делчев (круг на Агроремонт), бензинска пумпа Твинс петролеум ДОО, ТВ Канал Вис
  2021-03-23 09:00:002021-03-23 11:30:0030 Кочанис. Прибачево (на влезот на селото)
  2021-03-23 08:30:002021-03-23 14:00:0032 ДелчевоСело Град
  2021-03-23 08:15:002021-03-23 10:15:0038 Скопје Васил ГлавиновДел од населба Скопско поле, улици 201, 202, 203, 206, 208, 200, 207 и 38, мал дел од населба Јурумлери, ул. 2 и 4
  2021-03-23 09:00:002021-03-23 15:00:0039 Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Миле Поп Јорданов

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја