четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 23.01.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 23.01.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-01-23 09:552024-01-23 15:00Кавадарцис. Пепелиште
  2024-01-23 08:002024-01-23 14:30КумановоСредно училиште Киро Бурназ, Млин и пекара Златен Клас, нас,Долно Којнаре, ул.Никола Тесла
  2024-01-23 09:002024-01-23 11:00Кумановокорисниците од ул.Карл Маркс, Борко Танев, Шар Планинска, Пролетерски Бригади, Христијан Тодоровски Карпош
  2024-01-23 12:002024-01-23 14:00Кумановоул.Карл Маркс, Борко Танев, Шар Планинска, Пролетерски Бригади, Христијан Тодоровски Карпош, Бајрам Шабани
  2024-01-23 08:302024-01-23 15:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: дел од нас Пинтија од семафорите кон Драчево
  2024-01-23 08:152024-01-23 10:15Скопје Васил Главиновдел од Трубарево
  2024-01-23 08:302024-01-23 15:00Скопје Ѓорче Петровс.Крушопек
  2024-01-23 09:002024-01-23 11:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ШУТО ОРИЗАРИ: дел од ул. Бутелски Венец.
  2024-01-23 08:452024-01-23 14:45ТетовоЏЕПЧИШТЕ: Микели 2
  2024-01-23 09:002024-01-23 14:45ТетовоМИЛЕТИНО: ТЕАЛ
  2024-01-23 09:002024-01-23 15:00Тетоводел од с.Сиричино
  2024-01-23 10:002024-01-23 14:45ТетовоНОВО СЕЛО: СБМ Компани

  НАЈНОВИ ВЕСТИ