сабота, декември 10, 2022
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 22 06 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 22 06 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-06-22 09:00:002021-06-22 13:00:00Битоладел од ул. Смилевски Конгрес, ул. ЈНА, ул. Младост Бригади и дел од ул. Васко Карангелевски
  2021-06-22 08:30:002021-06-22 13:30:00ГевгелијаМарвинци, Балинци и Брајковци
  2021-06-22 09:00:002021-06-22 15:00:00Гостивардел од с.Чајле - област на центар од селото.
  2021-06-22 09:00:002021-06-22 15:00:00Гостивардел од с.Чегране- фирма Ластра Комерц.
  2021-06-22 08:00:002021-06-22 14:00:00Кумановоул.Видео Смилевски Бато ( дел од Ловачки дом кон м.Зелен Рид ) и ул.Васко Карангелески
  2021-06-22 09:45:002021-06-22 11:30:00Кумановодел од Табановце
  2021-06-22 09:00:002021-06-22 15:00:00ПрилепГоран Миноски, Љубен Лапе, Василе Павлоски Џгуре, Београдска
  2021-06-22 09:00:002021-06-22 15:00:00Скопје АеродромДел од ул.Нагоричанска, ул.Сердарот.
  2021-06-22 09:00:002021-06-22 12:00:00Скопје Аеродромул.Филип Кљајиќ, ул.Малешевска
  2021-06-22 07:30:002021-06-22 15:30:00Скопје Васил ГлавиновИндустриска зона Марино, Гранд Експорт, Текспорт,Хавеп, Тосама Трејд, Розенберг, Пламтекс, Метал Солушн, Монмар, зградите на Унија Клуб со околните куќи, зграда ул.534 (Два Брата Градители), КАМ Маркет, Спортската сала, модуларното училиште, градинката, ул. 501, 502, 503, 505, 506, 508, 509, 510, 526, 528, 529, 517, 531, 532, 533, 534, 535, 537
  2021-06-22 08:00:002021-06-22 15:00:00Скопје Васил Главиновул.163 во нас.Крњево, ул.164 во нас. Крњево
  2021-06-22 09:00:002021-06-22 15:00:00Скопје Ѓорче Петровул.Букурешка од број 30 до број 57.
  2021-06-22 09:00:002021-06-22 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Иван Цанкар, Драгутин Аврамовски Гуте и Корушка
  2021-06-22 12:00:002021-06-22 16:00:00Стругадел од корисниците во зградата ТДКН и Рамстор маркет
  2021-06-22 09:00:002021-06-22 15:00:00Струмицас.Конче. с.Лубница
  2021-06-22 09:30:002021-06-22 14:30:00Тетовос.Бозовце, с.Вешала

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја