сабота, септември 30, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 22 02 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 22 02 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-02-22 09:00:002022-02-22 11:00:00Гостиварс.Врбен, с.Кичиница, с.Богдево, с.Кракорница, с.Врбјани, с.Беличица
  2022-02-22 09:00:002022-02-22 11:00:00Гостиварс.Бродец, с.Стрезимир, с.Трница, с.Нистрово, с.Ничпур, с.Сенце
  2022-02-22 09:35:002022-02-22 12:00:00Гостиварс. Добридол (на влезот, покрај училиштето и под стадионот), с. Топлица
  2022-02-22 09:30:002022-02-22 13:00:00КочаниПРОБИШТИП - с. Шталковица, с. Ратковица
  2022-02-22 09:00:002022-02-22 15:30:00Стругадел од с. Враништа
  2022-02-22 09:00:002022-02-22 12:00:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на раскрсниците на ул. К. Р. Дрнц и ул. Илинденска
  2022-02-22 09:30:002022-02-22 14:30:00Тетоводел од ул. Јане Сандански, од стар Кам Маркет кон Болница
  2022-02-22 10:00:002022-02-22 13:00:00ШтипДел од населба Пребег (ул. Баница, Скоевска, Ристо Стојков)
  2022-02-22 09:30:002022-02-22 14:30:00ШтипС. Лакавица

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја