вторник, мај 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 21 11 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 21 11 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-11-21 09:202023-11-21 14:30ВелесГулевска населба, Бистрица, Црешнево, Богомила, Ореше, Нежилово, Папрадиште, Планинарски дом Чеплес
  2023-11-21 08:302023-11-21 12:00ВелесУл.Ѓоре Органџиев, Повардарска Православна Епархија, Оддел Дервен
  2023-11-21 08:452023-11-21 15:30ГостиварРАВЕН: с.Мердита, с.Равен
  2023-11-21 08:002023-11-21 15:00Кочанифирма Агротреф-оранжерии, Оранжерии во с.Долни Подлог кај Зелена Куќа, објект на Геотерма
  2023-11-21 07:302023-11-21 12:30Кратовос.Шлегово, с.Приковци, Технички сервис во Шлегово и предавател на А1.
  2023-11-21 07:302023-11-21 13:00Кратовос.Дренак
  2023-11-21 08:002023-11-21 16:00Кратовос.Луке, с.Подржи Коњ
  2023-11-21 08:302023-11-21 16:30Прилепул.Стојан Јошески, ул.Пиринска - дел ( кон ул.Тризла), ул.Браќа Шемкоски
  2023-11-21 09:002023-11-21 15:00Прилепс.Житоше- ТС Горно Житоше 1- дел ( кон Школото )
  2023-11-21 09:002023-11-21 11:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од потрошувачите на ул. Букурешка
  2023-11-21 09:302023-11-21 11:30Скопје Ѓорче Петровсело Блаце, Граничен премин Блаце, АГ Палас, Терминал Блаце, стопански објект „Филип Инжинеринг“

  НАЈНОВИ ВЕСТИ