четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 21 02 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 21 02 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-02-21 09:152023-02-21 13:00Велесдел од с. Мелница
  2023-02-21 09:302023-02-21 15:00Кочаниул. Бел Камен (делот кај раскрсница со ул. Ѓорче Петров пред нас. Драчевиќ)
  2023-02-21 09:002023-02-21 13:30Кочанис.Тркање - делот кај влезот и патот кон фабрика Амфенол
  2023-02-21 08:002023-02-21 14:30Кратовонас. Мождивњак
  2023-02-21 08:302023-02-21 12:30Скопје Васил ГлавиновУл.Ферид Бајрам од број 1 до број 39
  2023-02-21 09:002023-02-21 12:00Скопје Васил ГлавиновИЛИНДЕН - Улица 19 и 27, Објектите на ЈКП Илинден, Водовод, Фор Леди и ЛДД
  2023-02-21 09:052023-02-21 10:05Скопје Васил ГлавиновАлек Пром, Бетон Коњари, Факултетско стопанство, с.Чифлик, с.Долно Коњари, с.Горно Коњари, с.Средно Коњари, с.Дивље, с.Сушица, с.Катлановска Сушица, с.Живиње
  2023-02-21 05:452023-02-21 15:30Скопје Васил ГлавиновИДРИЗОВО - ул.2, ул.3, Макпетрол
  2023-02-21 10:002023-02-21 12:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Борис Сарафов.

  НАЈНОВИ ВЕСТИ