понеделник, декември 11, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 20 07 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 20 07 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-07-20 08:00:002021-07-20 11:00:00ГевгелијаВаландово улиците : М.Тито, Лазар Колишевски, Братство и Единство, Димитар Влахов, Бојмија и Питу Гули
  2021-07-20 08:45:002021-07-20 14:45:00Гостивариндустриски капацитети кон с.Сушица (варџии, транс-импекс, КЕМ, Империјал), с.Сушица
  2021-07-20 09:00:002021-07-20 14:30:00ДелчевоПЕХЧЕВО: Дел од ул. Симо Андоновски
  2021-07-20 07:30:002021-07-20 15:30:00КратовоЖИДИЛОВО: с. Кркља - Лештарци, Узем:Базна станица на Гасификација, с. Жидилово
  2021-07-20 10:00:002021-07-20 12:00:00Охриддел од с. Елшани (објектите на влезот во селото, под и околу црквата)
  2021-07-20 08:30:002021-07-20 15:00:00Прилепс. Селце Крушевско
  2021-07-20 05:00:002021-07-20 08:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Објекти во близина на болница Бардовци и мостот на река Лепенец
  2021-07-20 08:00:002021-07-20 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровКРУШОПЕК, САРАЈ: објектите околу базен Сарај и Општина Сарај
  2021-07-20 09:00:002021-07-20 13:00:00Тетовос.Волковија
  2021-07-20 09:00:002021-07-20 09:00:00Тетовофабрика Пофикс, на влез од Тетово
  2021-07-20 09:00:002021-07-20 13:00:00Штипдел од Сутлакот, реон Орта Колиба

  НАЈНОВИ ВЕСТИ