сабота, декември 10, 2022
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 20 04 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 20 04 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-04-20 08:00:002021-04-20 14:30:00Кратовос.Герман, с.Орашац, с.Пклиште, с.Нерав
  2021-04-20 08:00:002021-04-20 15:00:00Кумановодел од ул.11 Октомври, 11 Ноември, Романија, Цар Самоил, дел околу џамија
  2021-04-20 09:00:002021-04-20 11:30:00КочаниВИНИЦА: с.Истбања (од мостот на р.Брегалница кон с.Јакимово)
  2021-04-20 09:00:002021-04-20 15:00:00Гостиварс.Дебреше- област кај др.Јанко
  2021-04-20 09:30:002021-04-20 15:30:00ПрилепЛАЖАНИ, ВРБОЕЦ
  2021-04-20 10:00:002021-04-20 14:30:00ШтипС.ДОЛНИ БАЛВАН
  2021-04-20 10:00:002021-04-20 13:00:00ТетовоКорисниците во близина на село Порој позади бензиската станица во близина на бетоњарата
  2021-04-20 10:00:002021-04-20 12:30:00КочаниПРОБИШТИП: Авто Мото Друштво- Пробиштип, Бензинска Станица Еко Грин, ул. Миро Барага - делот околу Бензинска станица Еко-Грин, Зендолино маркет

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја