петок, април 19, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 20.02.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 20.02.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-02-20 08:302024-02-20 15:00Битолаул.Краварски пат и трафостаниците Долни Свињар, Цвеќара, Хидротек, МТК Космофон, Синпекс, Микар
  2024-02-20 09:302024-02-20 14:00Велесс.Војница
  2024-02-20 09:302024-02-20 16:00КочаниРАТАВИЦА: МХЕ БИС ЕНЕРГИЈА, с. Ратковица, с. Шталковица
  2024-02-20 09:002024-02-20 15:00Прилепул. Дабничка, Веби Рушитоски, Дравска
  2024-02-20 08:302024-02-20 11:00Скопје Ѓорче ПетровДЕЛ ОД КОРИСНИЦИТЕ ОД КРУШОПЕК
  2024-02-20 08:002024-02-20 15:00Скопје Ѓорче ПетровСело Танушевци, село Брест, село Малино, „Кодра Фура“ , „Караула Танушевци“, Дел од село Мирковци, село Побожје, село Бродец, село Кучевиште
  2024-02-20 09:302024-02-20 15:00Струмицадел од с.Водоча на излезот кон с.Баница
  2024-02-20 06:302024-02-20 16:30ТетовоМИЛЕТИНО, БЛАЦЕ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ