петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 19.12.2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 19.12.2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-12-19 09:002023-12-19 15:00БитолаБИСТРИЦА: Вилска Населба Бистрица
  2023-12-19 11:002023-12-19 14:00ВелесКорисници на дел од улицата 8ми Септември, АПЕКС казино, штаб на ВМРО
  2023-12-19 09:302023-12-19 13:00КочаниПРОБИШТИП: ул. Илин Врв во населба Маричанска населба
  2023-12-19 09:002023-12-19 12:00Скопје Васил Главиновдел од с.Горно Блаце
  2023-12-19 09:002023-12-19 15:30Тетоводел од с.Брвеница, објекти кои се наоѓаат на излез од с.Брвеница кон с.Челопек

  НАЈНОВИ ВЕСТИ