среда, февруари 8, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 19 10 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 19 10 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-10-19 09:00:002021-10-19 14:30:00Битолас. Олевени, вили Олевени, Барешани, Жабени, рибник Жабени, Канино, Породин, Живинарска Говедарска и свињарска фарма с. Породин, Острец, Велушина, Лажец, Граничен премин, Драгош, Граешница, Космофон Граешница, Кишава
  2021-10-19 09:30:002021-10-19 13:30:00ВелесБАШИНО СЕЛО: дел од с. Башино село
  2021-10-19 09:15:002021-10-19 15:00:00Велесм.в. Чука и Подчука, Мотел Македонија и бензиска пумпа до мотел Македонија, ТС Ајдар, с. Караслари
  2021-10-19 09:30:002021-10-19 12:00:00Гостивардел од Ул. Гоце Делчев и Ул.Браќа Ѓиноски во близина на Халк Банка
  2021-10-19 13:00:002021-10-19 16:00:00Кичевосело Зајас - Џума маало
  2021-10-19 09:00:002021-10-19 12:00:00Кичевосело Жубрино,Аранѓел, Србица, Туин, Поповјани, Јагол, Бериково
  2021-10-19 08:00:002021-10-19 16:00:00Кратовос.Станча, с.Нерав, с.Пклиште, с.Орашац, с.Герман
  2021-10-19 07:30:002021-10-19 14:00:00ПрилепКРУШЕВО: Фабрика Еуротек, Инен Декор, АМСМ
  2021-10-19 09:00:002021-10-19 13:00:00Скопје Аеродромдел од с.Горно Соње (ул.3)
  2021-10-19 09:00:002021-10-19 13:00:00Скопје АеродромСТУДЕНИЧАНИ: дел од с.Орешани (делот над Бујото)
  2021-10-19 08:00:002021-10-19 11:30:00Скопје Аеродромдел од с.Сопиште (спроти Давидоф)
  2021-10-19 07:45:002021-10-19 15:30:00Скопје Васил Главиновс. Страчинци, с. Виниче, с. Црешево, с. Булачани
  2021-10-19 09:00:002021-10-19 10:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: с.Арнакија, наплатна рампа Арнакија, с.Буковиќ, с.Ласкарци, с.Семениште, с.Раовиќ и с.Паничари
  2021-10-19 09:00:002021-10-19 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Бул.Партизански Одреди зграда 66 и објекти во околина и позади зграда 66
  2021-10-19 09:30:002021-10-19 14:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: с.Букович, Семениште, Раович, Чајлане, Ласкарци, Паничари
  2021-10-19 09:00:002021-10-19 15:30:00Тетовоул. Пролетерска

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја