понеделник, октомври 2, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 19 04 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 19 04 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-04-19 09:00:002022-04-19 14:00:00Кратовос. Нерав, дел од с. Герман
  2022-04-19 09:00:002022-04-19 14:00:00ПрилепВикенд населба Кишовица, Водни пумпи од ЈКП Водовод и Канализација, Пречистителна станица Прилеп, КПД Прилеп
  2022-04-19 08:30:002022-04-19 14:00:00Скопје Аеродромул. Пандил Шишков бр 10 и бр. 22
  2022-04-19 08:00:002022-04-19 10:00:00Скопје Ѓорче ПетровСтопански објекти во делот на Момин поток, Синтек, СИЗ Македонија
  2022-04-19 09:00:002022-04-19 13:00:00Скопје Ѓорче Петровдел од корисниците на ул. Манчу Матак
  2022-04-19 09:00:002022-04-19 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Осло
  2022-04-19 09:30:002022-04-19 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Козле кај раскрсница со ул. Кораб.
  2022-04-19 12:30:002022-04-19 14:30:00Тетоводел од ул.Мурат Бафтијари
  2022-04-19 09:30:002022-04-19 12:00:00Тетоводел од ул. Мирче Ацев, дел од ул. Кумановски и дел од ул. Орце Николов
  2022-04-19 09:30:002022-04-19 15:00:00Тетовос. Стенче, с. Волковија, Рибарник Волковија и ВП Дом Волковија
  2022-04-19 10:00:002022-04-19 15:00:00ШтипЦЕЛ ВЛЕЗ ОД СТАНБЕНА ЗГРАДА НА УЛ. ПАРТИЗАНСКА БР. 37
  2022-04-19 10:00:002022-04-19 14:00:00ШтипУЛ. ЧИЧЕВАЧКА

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја