петок, април 19, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 19.03.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 19.03.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-03-19 08:002024-03-19 15:00БитолаКорисници поврзани на ТС Чип(ПОЛЛИМОНТ и ЧИП) с.Кравари
  2024-03-19 08:002024-03-19 10:30Велескорисниците од с. Мамутчево и Пумпи Мамутчево
  2024-03-19 11:302024-03-19 13:30ВелесВоени Магацини Отовица, Алевадо Сујаклари, Уни Агро Каратманово и Ново Село Лозар, пумпите за нафтоводот во близина на Кумарино, корисниците од с. Сојаклари, Иванковци, Мамутчево, Кумарино
  2024-03-19 09:002024-03-19 15:00Кичеводел од село Раштани
  2024-03-19 09:002024-03-19 15:00Скопје АеродромДОЛНО ЛИСИЧЕ: дел од ул.2 и дел од ул.10 с.Долно Лисиче
  2024-03-19 08:302024-03-19 15:30Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ЧАИР: Дел од бул. Македонско-Косовска бригада, дел од Ул. Никола Малешевски, Ул. Никола Малешевски зграда бр. 16 и зграда бр. 39, дел од ул. Џон Кенеди бр. 27
  2024-03-19 09:002024-03-19 12:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: дел од село Крушопек на влез во селото
  2024-03-19 10:002024-03-19 15:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: дел од ул.4 во Сарај, Патот кон Љубин
  2024-03-19 09:002024-03-19 11:00СтругаЖИРОВНИЦА: с. Жировница, Јован Бигорски, Видуше, Репетитор, Ф-ка Бреза, ТУП Радика, Мусли Компани, МЗТ Запчаници
  2024-03-19 09:002024-03-19 14:00Тетовос.Новаќе, с.Камењане, дел. од с.Палчиште
  2024-03-19 09:302024-03-19 14:00ШтипФ-КИ МАГНА И КОНДЕВО ВО ТИРЗ ШТИП
  2024-03-19 12:002024-03-19 13:30ШтипЛАКАВИЦА: ТС 8-ми КИЛОМЕТАР, АСФАЛТНА БАЗА, ЛЕНИДА ЕКСПРЕС, Т И М БЕЗ
  2024-03-19 10:302024-03-19 12:00ШтипЛАКАВИЦА: БАЖЕ ПЛЕШКОВ, ПУМПИ СЕЛЦЕ, ЉУПЧО ЦОНЕВБСКИ, 15-ти КМ ВИЛИ, ЛАКАВИЦА, НЕМЕТАЛИ ПУМПИ, СТЕПАНЦИ ЕУРО ЛОЗАР СУВО ГРЛО, СУВО ГРЛО ЛОЗАР, ГОРАЧИНО, СЕПЕАРАЦИЈА НИКОМАНЕЦ, ЛЕСКОВИЦА 20-ти КМ, КОЗАРНИК, БРЕСТ, ЛОВИШТЕ СЕРТА, КОСМОФОН И МОБИМАК СЕРТА, ПИПЕРЕВО, ГАРВАН, СКОРУША, ЗАГОРЦИ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ