недела, јуни 16, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 18 10 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 18 10 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-10-18 13:00:002022-10-18 14:00:00ГевгелијаБез напојување со електрична енергија во Валандово ќе бидат корисниците од источниот дел на градот, Ладилник, Визба, Детска градинка, Ватекс, ППЕ Валандово, Империјал, Автосервисот и целата индустриска зона Раброво
  2022-10-18 10:00:002022-10-18 15:30:00Гостиварс. Сенце, с. Врбјани, с. Трница
  2022-10-18 08:30:002022-10-18 12:30:00ГостиварБул. Браќа Ѓиноски, ул. Кеј Вардар, ул. Панче Попоски (покрај спортската сала)
  2022-10-18 09:30:002022-10-18 12:30:00КочаниВИНИЦА - с. Јакимово (делот кај црквата и пат за с. Црн Камен)
  2022-10-18 08:00:002022-10-18 14:00:00Кратовос. Кркља
  2022-10-18 08:00:002022-10-18 14:30:00Кратоводел од с. Железница
  2022-10-18 09:00:002022-10-18 11:00:00Кратовос. Градец
  2022-10-18 08:00:002022-10-18 10:00:00КумановоУл. Перо Наков, 3 МУБ, Силк банка, Ѓуро Ѓаковиќ, Кирил и Методиј, Народна револуција, Гоце Делчев, Илинденска
  2022-10-18 11:00:002022-10-18 13:00:00КумановоДел од корисниците од ул. Ангел Шајче, Коста Абрашевиќ, Народна Револуција, Детска градинка во круг на Пионерскнерски дом, Кирил и Методиј, 3 МУБ
  2022-10-18 09:00:002022-10-18 15:30:00ОхридДел од ул. Прилепска
  2022-10-18 09:30:002022-10-18 15:00:00ПрилепДОЛНЕНИ, с. Лажани
  2022-10-18 08:30:002022-10-18 17:00:00Скопје АеродромДел од ул. Пролет, дел од ул. Светозар Марковиќ, дел од ул. Истарска, дел од ул. Битолска, дел од ул. Мирче Ацев
  2022-10-18 11:00:002022-10-18 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од улица Миле Поп Јорданов
  2022-10-18 09:00:002022-10-18 15:00:00ТетовоЛАРЦЕ, ЧИФЛИК, ДОБАРЦЕ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ