четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 18 07 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 18 07 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-07-18 08:302023-07-18 13:00Битолас Могила, с Беранци, с Д Српци
  2023-07-18 08:002023-07-18 13:00ГевгелијаБулевар Гевгелија, Гоце Делчев
  2023-07-18 07:002023-07-18 15:00Гевгелијасите корисници од селата Кованец , Серменин , Коњско , Ума , См.вода и Ски центар Кожуф
  2023-07-18 09:002023-07-18 10:00Гостиварс.Вруток, дел од с.Равен, с.Речане, с.Сретково, с.Церово, с.Ново село, с. Печково, с. Долно Јеловце, с. Горно Јеловце
  2023-07-18 09:002023-07-18 15:00Кичевоул.Гоце Делчев, ул.Веле Змејкоски, ул.Вардарска, ул.Караџичева, ул.Маршал Тито, ул.Охридска, ул.НиколаПусоски и ул 15 Ноември како и дел од 11ти Октомври
  2023-07-18 09:002023-07-18 15:00КичевоОсломеј
  2023-07-18 07:452023-07-18 12:30Кочанис.Грдовци делот околу патот за с.Мојанци
  2023-07-18 08:002023-07-18 12:00Кумановодел од корисниците од с.Матејче
  2023-07-18 09:102023-07-18 10:10КумановоЉУБОДРАГ, НОВО СЕЛО, УМИН ДОЛ, РОПАЛЦЕ
  2023-07-18 08:002023-07-18 16:00КумановоЛИПКОВО - с.Отља
  2023-07-18 08:552023-07-18 11:00Кумановос.Војник
  2023-07-18 08:302023-07-18 16:30Прилепул.Пенка Котеска дел, ул.Борка Талески дел, ул.Цена Џинорозот, ул.Владо Стојаноски, ул.Благоја Стојаноски,ул.Добре Иваноски-дел, уч.Прохор Пчински-дел, ул.Борка Медарот-дел, ул.Круме Спиркоски-дел
  2023-07-18 08:302023-07-18 14:30Скопје Васил ГлавиновДел Ул. Призренска 22 кон Серта и код Код Инженеринг
  2023-07-18 06:002023-07-18 07:40Стругас.Драслајца, с.Морошта, Здружение на возачи, Кемкс и дел од потрошувачите на с.Мислешево околу ТС Итекс.
  2023-07-18 07:302023-07-18 15:00СтрумицаМало стопанство-од бензинска пумпа Еко оил до БП Лук Оил, АД Водостопанство- Струмички слив на ул.Гоце Делчев, индустриска зона Дабиле и с. Дабиле, корисниците на бул. Гоце Делчев на излезот од Струмица кон с. Дабиле локациски од БП Еко оил до БП Лук оил (цело мало стопанство , деловните објекти во зградата на Сафир, корисниците позади БП Лукоил и корисниците позади Институт за памук Струмица).
  2023-07-18 08:302023-07-18 15:00Струмицас.Габревци , с.Долни Радеш, с.Конче, с.Лубница, с.Долни Липовиќ и репетитори Пожар, с.Ракитец и БП Макпетрол
  2023-07-18 09:202023-07-18 14:00Тетовообјект на Микели во с.Џепчиште
  2023-07-18 09:552023-07-18 14:00Тетовообјект на Греен Продукт во с.Непроштено и објект на млин с.Непроштено
  2023-07-18 09:452023-07-18 14:00ТетовоНово Село Дервенд, објект на фирмата СБМ Компани
  2023-07-18 09:002023-07-18 14:00ТетовоМлин на пат за с.Фалише

  НАЈНОВИ ВЕСТИ