сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 18.06.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 18.06.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-06-18 08:302024-06-18 12:00Гевгелијасело Казандол и ТС Честово
  2024-06-18 12:002024-06-18 15:00Гостивардел од ул.ЈНА (област кај водна).
  2024-06-18 09:002024-06-18 12:00Гостивардел од ул.Јна (област кај бензиска пумпа).
  2024-06-18 08:452024-06-18 12:30ГостиварДел од улиците: Панче Поповски, Беличица и КЕЈ Братство Единство
  2024-06-18 12:402024-06-18 15:30ГостиварДел од улица Мара Угриновска и дел од Булевар Гоце Делчев
  2024-06-18 08:002024-06-18 09:30Кратовоул.Гоце Делчев и магацинот на Силекс
  2024-06-18 09:302024-06-18 16:00ПрилепПрилепски Бранители, бул. Гоце Делчев, централно градско подрачје - Казино Апекс, Офис Плус, Централен регистар, УЈП, Централна Кооперативна Банка, Уни Банка, Фонд за здравствено осигурување
  2024-06-18 09:002024-06-18 15:00ПрилепВелешка, Ѓорги Абаџиев, Дабнички Завој, Васил Главинов, Кобаш, Сремски Фронт, Авала,Богомила, Дојранска
  2024-06-18 09:002024-06-18 15:00Скопје Аеродромдел од с.Зелениково, повремени прекини во напојувањето кај општината, после с.Вражале на почеток на селото и кај млекарата
  2024-06-18 09:002024-06-18 10:00Скопје Васил ГлавиновАЈВАТОВЦИ: главна улица, корисниците од главната улица на потегот во правец Бунарџик кон Ајватовци.
  2024-06-18 11:002024-06-18 15:00СтругаДОЛНА БЕЛИЦА: с.Долна Белица и базите на Илинден
  2024-06-18 10:002024-06-18 14:30СтругаВЕВЧАНИ: дел од жителите на с.Вевчани, с.Горна Белица, с.Октиси
  2024-06-18 08:002024-06-18 14:00Стругас.Новак, с.Елевци, с.Долгаш, с.Брештани, с.Центар Жупа и с.Коџаџик
  2024-06-18 08:002024-06-18 11:00СтругаДРАСЛАЈЦА: школо с.Дрслајца, објект на ПН метал с.Ложани и Колектор Ложани
  2024-06-18 07:002024-06-18 09:30ТетовоДОЛНО ПАЛЧИШТЕ, КАМЕЊАНЕ
  ТЕТОВО: објекти спроти универзитет на ЈИЕ(МК,Бетонида, Италукс), БОГОВИЊЕ, РАКОВЕЦ, ДОЛНО ПАЛЧИШТЕ:калник
  2024-06-18 11:002024-06-18 14:30Тетоводел од с.Жеровјане

  НАЈНОВИ ВЕСТИ