петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 17 05 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 17 05 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-05-17 09:00:002022-05-17 13:00:00Гевгелијаиндустриските корисници од источниот дел на Валандово (Ладилник, Визба, Детска градинка, Ватекс, Рико, пожарна, Империјал, автосервис Мите ...) и целата индустриската зона Раброво
  2022-05-17 08:00:002022-05-17 14:30:00Кратоводел од корисниците во с. Туралево, поточно објектите околу школото.
  2022-05-17 11:30:002022-05-17 14:00:00КумановоСолунска, Пере Тошев, дел од Димитар Влахов, Питу Гули, Пере Тошев, дел околу Стара црква
  2022-05-17 08:00:002022-05-17 11:00:00Куманово корисниците од зграда Нико, дел од бавчи
  2022-05-17 08:00:002022-05-17 11:00:00Кумановокорисниците од Димитар Влахов, Стојан Сликар, ИЛРибар, 29Ноември
  2022-05-17 10:00:002022-05-17 13:00:00Прилепс.Мажучиште, Фирми Стибера, Корвин Стоун, Институт за Тутун, Гробишта Песиобрци, Кожара, Агро Инвест, ул.Орде Чопела
  2022-05-17 08:00:002022-05-17 12:00:00Скопје Аеродромул. Ѓорѓи Капчев од бр. 2 до бр. 30
  2022-05-17 12:00:002022-05-17 16:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ул. Христо Татарчев 22
  2022-05-17 08:30:002022-05-17 11:00:00Скопје Васил ГлавиновКАТЛАНОВО: улица 1 во С.Тотоинци (дел од село Тотинци)
  2022-05-17 08:30:002022-05-17 10:00:00Скопје Васил ГлавиновМРАЛИНО: улица Петровец - позади бензинската Макпетрол, ПЕТРОВЕЦ: Викенд населба Наово, дел од ул. 1, Монопласт, Млекара Битола, Жито Алтан, Вајомаг, ИДРИЗОВО: Идризово ул. 5, ул. 8, Фарма Блир
  2022-05-17 08:30:002022-05-17 15:00:00Струга с.Бороец и поголем дел од с.Лабуништа (дел кон Мустофци, дел околу Амбулантата и школо, Лабуништа краста)
  2022-05-17 09:00:002022-05-17 15:00:00Струмицадел од с.Старо Балдовци
  2022-05-17 09:00:002022-05-17 12:00ТетовоМАЛА РЕЧИЦА: дел од Мала Речица, ул.167,172,175,188,187,179,177,182,163,164,165,167, 162,169, Љуботенска меѓу Куртиши и ОАЗА
  2022-05-17 09:00:002022-05-17 15:00:00ТетовоДел од с.Г.Речица, објекти кои се наоѓаат на пат за с.Чифлак кон џамијата

  НАЈНОВИ ВЕСТИ