сабота, април 13, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 16 11 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 16 11 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-11-16 08:55:002021-11-16 12:00:00Гевгелијакорисниците помеѓу селата Јосифови и Пирава
  2021-11-16 11:30:002021-11-16 13:00:00Гостиварс.Дебреше_Врањовски пат
  2021-11-16 09:00:002021-11-16 11:00:00Гостиварс.Дебреше_Здуњски пат
  2021-11-16 08:45:002021-11-16 15:00:00Гостиваркраткотрајни прекини: у.Седек Костоски, ул.Браќа Блажески
  2021-11-16 09:30:002021-11-16 15:30:00Гостивар дел од корисниците на ул.Шуматоска.
  2021-11-16 06:30:002021-11-16 07:30:00Делчевос.Звегор, граничен премин, Габрово, Град, Стамер, Вирче, Тработивиште, Разловци, Истевник, Бакина Ливада
  2021-11-16 10:30:002021-11-16 12:30:00Кичеводел од ул.Партизански Одреди и дел од ул.Раштански пат и околина на продавница Миро
  2021-11-16 09:00:002021-11-16 14:00:00Кочанис. Грдовци, околу фабрика Кочанско поле Грдовци
  2021-11-16 08:30:002021-11-16 13:30:00Кратовос.Крилатица, с.Трновац
  2021-11-16 08:00:002021-11-16 14:00:00КумановоМАТЕЈЧЕ: без напојување со електрична енергија ќе бидат дел од корисници од с. Матејче,од Полициска станица Матејче кон Ропаљце
  2021-11-16 09:00:002021-11-16 13:00:00Скопје АеродромБАТИНЦИ: дел од Љубош (стариот пат за Количани)
  2021-11-16 09:00:002021-11-16 15:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ул. Христо Татарчев 14, ул.Христо Татарчев16 и ул.Христо Татарчев 18, Припор
  2021-11-16 10:00:002021-11-16 12:00:00Скопје Ѓорче Петровул.Александар Мартулков од бр.3 до бр.23
  2021-11-16 09:00:002021-11-16 14:30:00Скопје Ѓорче Петровдел од корисниците во с.Ново село ул.2,4,6,8,10,26,28,30,32,34,36,100 и ООУ Тихомир Милошевски
  2021-11-16 09:00:002021-11-16 14:30:00Скопје Ѓорче ПетровДел од корисниците на ул.1, ул.4, ул.100, ул.108 во Ново село
  2021-11-16 09:00:002021-11-16 15:00:00Струмицадел од с.Мокриево
  2021-11-16 09:00:002021-11-16 15:00:00ТетовоЈЕГУНОВЦЕ: објекти кои се напојуваат од ТС Нелина Кафе : фабриката Нелина Кафе и објекти кои се на патот од с.Пршовце кон с.Јегуновце
  2021-11-16 11:00:002021-11-16 15:00:00Тетоводел од градот Тетово, објекти кои се наоѓаат на делови од улиците Илинденска и Браќа Миладинови кај Шарена Џамија
  2021-11-16 09:00:002021-11-16 15:00:00Тетоводел од Мала Речица, објекти кои наоѓаат на ул: 163,164,168,170, дел од ул:162,165,167,169, дел од Мала Речица, објекти кои наоѓаат на ул.Љуботенска меѓу ресторан Куртиши и маркет Оаза, улици:182, 188 и 172 (под маркет ОАЗА), дел од Мала Речица, објекти кои наоѓаат на ул: 187,188, 179,177, дел од Мала Речица, објекти кои наоѓаат на дел од ул.167 кон ул.Илинденска, дел од 175, дел од Мала Речица, објекти кои наоѓаат на ул.172 кај џамијата
  2021-11-16 09:00:002021-11-16 13:00:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: ТС Југотутун-СВети Николе

  НАЈНОВИ ВЕСТИ