сабота, април 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 16 08 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 16 08 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-08-16 08:30:382022-08-16 13:30:38ВелесСОГЛЕ
  2022-08-16 09:20:122022-08-16 14:15:12ВелесЧАШКА, село Мелница
  2022-08-16 08:00:002022-08-16 12:00:00Гевгелијаселата Смоквица, Милетково и околината
  2022-08-16 09:00:002022-08-16 11:00:00Гостиварнас.Малотурчане, с.Беловиште, с.Лакавица, с.Србиново, с.Падалиште, с.Железна река, с.Ѓоновица, с.Трново, с.Куново
  2022-08-16 08:00:002022-08-16 13:00:00КумановоБељаковце,Горно и Долно Јачинце, Довезенце, Стрезовце
  2022-08-16 08:00:002022-08-16 10:30:00КумановоСтрезовце викендици
  2022-08-16 09:00:002022-08-16 15:00:00ПрилепОУ Добре Јованоски, ул.Пиринска, ул.11-ти Октомври, ул.Стеван Јошески
  2022-08-16 09:00:002022-08-16 15:00:00ПрилепПод с. Плетвар, НН мрежа од ТС Долна Чешма - Гиче
  2022-08-16 09:00:002022-08-16 15:00:00Скопје Аеродромдел од ул. Димитрие Чуповски, локал на пекара Специјал
  2022-08-16 09:30:002022-08-16 10:30:00Струмицас. Ново Добрејци, с. Старо Добрејци, дел од с. Василево, Јасони Николас, Дијагонала, ТС Ал-Мак Мебел, ТС Нави пром, Роко-2000
  2022-08-16 10:00:002022-08-16 12:30:00СтрумицаАГИНО СЕЛО, с. Борисово
  2022-08-16 09:00:002022-08-16 14:00:00Тетоводел од населба Циглана, млекара АЛПИ, БП Џепчиште, Млин, Пилана, циглана Микели, дел од с.Џепчиште, објекти кои се наоѓаат кај главните гробишта, кај малите гробишта, под млекарата Алпи, покрај регионалниот пат, кај бензинската пумпа, кај млинот, кај пиланата, кај цигланата Микели
  2022-08-16 10:00:002022-08-16 13:00:00ТетовоТЕАРЦЕ, дел од Отушиште, објектите покрај река Бистрица
  2022-08-15 09:00:002022-08-15 12:30:00Тетовохотел Лирак, Стопанска Банка и објекти во нивна близина

  НАЈНОВИ ВЕСТИ