среда, февруари 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 16 05 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 16 05 2023

  очетокКраjКЕЦАдреса
  2023-05-16 08:302023-05-16 15:00Битолаул.Булевар 1-ви Мај (од Безистен надолу) и Стара чаршија околу Ленски мост
  2023-05-16 09:202023-05-16 13:00БитолаЦела населба Буковски Ливади, с.Буково, с.Орехово, Фабрика Буково, ХМС Буково, Злокуќани
  2023-05-16 09:002023-05-16 14:30Битолас. Брод, сепарацијаВодовод, Сливица, Добровени, фарма Старо Село, Скочивир, Бач, Живојно, Космофон Живојно, Гермијан, караула Гермијан
  2023-05-16 09:002023-05-16 12:00Битолас. горно Српци, Космофон г. Српци
  2023-05-16 08:302023-05-16 11:30Велеспотрошувачите од м.в. Чука, Каласлари, Мотел Македонија, потрошувачите од с.Црквино, с. Веноле, потрошувачите околу с. Веноле, М6, потрошувачите од м.в. Младост Бабуна
  2023-05-16 12:002023-05-16 14:00Велесс. Каласлари, и Мотел Македонија
  2023-05-16 08:302023-05-16 13:00Гостиварул. Калина Јованоска, дел од бул. Браќа Ѓиноски (област кај шумско), ул. Јна (област кај водна дирекција), дел од ул.Слободан Пепоски
  2023-05-16 08:002023-05-16 14:00Скопје АеродромДРАЧЕВО, Дел од ул.Иван Тургењевд, ел од ул.Чупино Брдо, дел од ул. Дарвинова
  2023-05-16 09:002023-05-16 15:00Скопје Васил Главиновул. Крива Феја, ул. Дончо Штипјанчето од бр. 3 до бр. 15 во Маџари
  2023-05-16 04:002023-05-16 15:00Скопје Васил ГлавиновТРУБАРЕВО, МВ Чукур, Форнети, Кара, Пумпи ТИРЗ Илинден, Улица 19, Улица 11
  2023-05-16 09:002023-05-16 15:00Скопје Ѓорче ПетровДел од корисниците во с.Горно Оризари,с.Бразда, Гранит
  2023-05-16 09:002023-05-16 14:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои сее наоѓаат кај отпадите кон с.Сараќино, с.Желино
  2023-05-16 09:302023-05-16 13:30Тетоводел од с.Челопек, објекти кои се наоѓаат во центарот на селото Локација: с.Челопек (Долни), Тетово Место
  2023-05-16 10:002023-05-16 14:30ШтипС. СУДИЌ И СОЛАРНА ЦЕНТРАЛА СОЛАР ВЕЈ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ