недела, декември 10, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 16 03 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 16 03 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-03-16 07:50:002021-03-16 10:00:00Гевгелијадел од корисниците во близина на булевар Гевгелија , на потегот од семафорите до кружниот тек кон Караорман и до улицата Сава Михајлов
  2021-03-16 09:30:002021-03-16 14:30:00КавадарциКУРИЈА: с.Курија и Црвени Брегови
  2021-03-16 10:00:002021-03-16 14:00:00Кавадарцис.Манастирец
  2021-03-16 08:30:002021-03-16 10:00:00ОхридРЕСЕН: ул.Коле Неделкоски, ул.Мите Богоески, ул.Б.Кидриќ, ул.И.Л.Рибар, ул.Х.Герасовски, ул.Н.Карев, ул.29ти Ноември, ул.Корчуланска, ул.6-та, некогашен стар Ладилник, магацин, ладилник, ф-ка Румко, ф-ка за пластика, ул.Ленинова, ул4-та, рест.Две Лири, ул.11ти Октомври, Ладилник во пор.објект на Килимара.
  2021-03-16 09:30:002021-03-16 11:00:00ОхридРЕСЕН: ул.К.Трајчески, згради во нас.Црквиште, дел од ул.Ленинова до ав.станица, ул.И.Л.Рибар, фаб.Нова Слога, фаб.Алгрета, бет.база Милјовски, ул.Корчуланска од мостот кон Битола, рест.Парламент, бенз.пумпа Макпетрол, ул.4 до рскр.со ул.11ти Октомври, ул.11ти Октомври од раск.со ул.4 кон бавчи, згради околу ТС Маврово, пор.објект на ЕВН, ул.Б.Кидриќ од раск.со ул.И.Л.Рибар до место викано мостови кон Ц.Двор, Спортска Сала, Кам Маркет, нас.Пролет.
  2021-03-16 12:00:002021-03-16 14:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: Сервисна Зона Југ. Дел од ул.Борис Трајковски, бр.4, 6, 8, 10, 12.
  2021-03-16 09:45:002021-03-16 13:45:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: Дел од ул.Воин Драшкоци, ул.Лихнида, Исаија Маџовски, Школо Кочо Рацин и Спортско друштво Партизан.
  2021-03-16 10:00:002021-03-16 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ: с.Арнакија, Буковиќ, Семениште и Чајлане.
  2021-03-16 09:00:002021-03-16 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровОРМАН: Дел од с.Орман.
  2021-03-16 10:00:002021-03-16 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: с.Глумово, Шишево, Матка, Адријус, Тиамо.
  2021-03-16 09:30:002021-03-16 15:00:00СтругаВЕВЧАНИ: делот од автобуската према влез на Вевчани.
  2021-03-16 09:00:002021-03-16 11:00:00СтрумицаРАДОВИШ: дел од ул.Кеј 8-ми Септември и дел од ул.Плачковички одреди Радовиш,
  2021-03-16 11:00:002021-03-16 13:00:00СтрумицаРАДОВИШ: дел од ул.Ѓорги Сугарев, дел од ул.Киро Донев, дел од ул.Ана Поцкова Радовиш.
  2021-03-16 10:00:002021-03-16 14:00:00ШтипШТИП: М.В.КАЛЕНИЦА, МЕТЕОРОЛОШКА СТАНИЦА КАЛЕНИЦА.

  НАЈНОВИ ВЕСТИ