сабота, март 6, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 16 02 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 16 02 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-02-16 12:15:002021-02-16 13:00:00ГостиварГОСТИВАР: с.Здуње, с.Равен, с.Долна Бањица, с.Горна Бањица.
  2021-02-16 09:00:002021-02-16 14:00:00КумановоКУМАНОВО: ул.521, 522, 120 Ајдучка чешма.
  2021-02-16 10:00:002021-02-16 12:00:00ОхридОХРИД: дел од улица Мирка Гинова, во делот позади Отпадот.
  2021-02-16 08:30:002021-02-16 15:00:00Скопје АеродромАЛДИНЦИ: МВ Гумно, Алдинци, Хотел и рибник Принц.
  2021-02-16 12:00:002021-02-16 14:00:00СтругаВЕЛЕШТА: Хотел Ексклузив и Насуфи Мухамед, Млин Насуф, Мотел Винца, Велешта Пилана, Плум Влаши, Млин Истрефи, Бензиска Хани и Рикавел.
  2021-02-16 09:00:002021-02-16 15:00:00СтругаОКТИСИ: с.Октиси делот Октиси краста.
  2021-02-16 10:00:002021-02-16 15:00:00ТетовоВРАТНИЦА: дел од с.Вратница, потрошувачите од нова населба, делот кај бензиската пумпа и мотелот и дел од потрошувачите на влезот во селото.
  2021-02-16 10:00:002021-02-16 14:00:00ШтипШТАЛКОВИЦА: нас.Балканска.

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја