сабота, март 6, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 15 12 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 15 12 2020

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2020-12-15 10:00:002020-12-15 14:00:00ВелесЦРЕШНЕВО, БИСТРИЦА
  2020-12-15 09:00:002020-12-15 13:00:00Гостивардел од с.Чајле, краткотрајно 15 мин цело с.Чајле, с.Балиндол и дел од нас.Питарница
  2020-12-15 09:30:002020-12-15 15:00:00Гостивардел од с.Железна Река
  2020-12-15 08:30:002020-12-15 12:30:00Делчеводелови од ул-те Царевоселска и Индустриска
  2020-12-15 08:30:002020-12-15 15:30:00Кичевос.Грешница, с.Лешница и предавателот од ОНЕ.ВИП
  2020-12-15 08:30:002020-12-15 16:30:00Кичевос.Премка и с.Шутово
  2020-12-15 07:30:002020-12-15 14:00:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА:дел од ул.св Јоаким Осоговски од Стара Килимара до влез на Зелен Пазар.
  2020-12-15 08:00:002020-12-15 14:00:00Кумановоул. Вук Караџиќ ( не го опфаќа основното школо Вук Караџиќ )
  2020-12-15 08:00:002020-12-15 14:00:00Кумановодел од корисниците на ул.Бајрам Шабани
  2020-12-15 11:00:002020-12-15 12:00:00Охриддел од нас. Рача, уличката десно од Пајо
  2020-12-15 11:00:002020-12-15 14:00:00ОхридБОЛНО: пред влезот во с.Болно
  2020-12-15 13:00:002020-12-15 14:00:00Охриддел од с.Трпејца од долот до училиштето
  2020-12-15 08:30:002020-12-15 11:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: Дирекција на македонски железници, околните објекти (куќи) од фискултурно школо до подвозник, Дел од ул.Јордан Мијалков од фискултурно школо до подвозник
  2020-12-15 09:00:002020-12-15 15:00:00Скопје Васил ГлавиновЈУРУМЛЕРИ: Ул.7 и улица 8 Јурумлери, Ул.Јурумлери, дел од С.Јурумлери
  2020-12-15 09:00:002020-12-15 15:00:00Скопје Васил ГлавиновИЛИНДЕН: дел од ул.8 (од новите згради на Унија Клуб до после продавница САТРА), ул.12, ул.400, ул.401, ул.402 и ул.403 во Илинден, мал дел од ул.500 (куќите пред црквата во Марино на главната улица)
  2020-12-15 09:002020-12-15 15:00Скопје Аеродромдел од Долно Количани
  2020-12-15 12:002020-12-15 14:30Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул.Борка Талевски бр.26
  2020-12-15 09:00:002020-12-15 15:00:00Тетоводел од с.Теарце, објекти кои се наоѓаат на патот Тетово-Јажинце

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја