петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 15 11 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 15 11 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-11-15 09:25:402022-11-15 12:30:40Велесмв Чука Каласлари
  2022-11-15 09:00:002022-11-15 15:00:00Гостивардел од ул.Никола Парапунов, дел од ул.Браќа Блажевски
  2022-11-15 09:35:002022-11-16 14:00:00Гостиварс.Добридол, с.Топлица - Можни Краткотрајни прекини
  2022-11-15 09:05:002022-11-15 15:00:00Кичевосло Цер, Велмевци.Прострање, Церско
  2022-11-15 07:30:002022-11-15 14:30:00КратовоЖИВАЛЕВО, ДИМОНЦЕ, ВАК'В, ФИЛИПОВЦИ, ТАТОМИР, КОЊУХ, СЕКУЛИЦА, ТОПОЛОВИЌ, ШОПСКО РУДАРЕ, ЖЕЛЕЗНИЦА, ТУРАЛЕВО
  2022-11-15 07:45:002022-11-15 10:00:00КумановоМЛАДО НАГОРИЧАНЕ:Бејтеви ниви,Нас.Иго Тричковиќ,Пуковско,Тромеѓа,Мајотово трло,Млафо Нагоричино,Багрмов цвет
  2022-11-15 08:15:002022-11-15 12:00:00Кумановодел од корисниците од Нас.Иго Тричковиќ и Нас.Ајдучка чешма
  2022-11-15 09:30:002022-11-15 12:30:00Скопје Васил ГлавиновСТАЈКОВЦИ: Ул. 6 (корисниците во близина на фирмата Оли Шпед)
  2022-11-15 09:00:002022-11-15 14:00:00Скопје Ѓорче Петровс.Нерези
  2022-11-15 09:00:002022-11-15 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: Дел од ул.Борис Сарафов околу Старскиот дом, Беаз куле и Гостиварска
  2022-11-15 08:30:002022-11-15 12:30:00СтрумицаРАДОВИШ: дел од ул.22-ри Октомври (позади автобуска Радовиш), дел од ул.Самоилова, бул.Александар Македонски (кај автобуска Радовиш)
  2022-11-15 10:00:002022-11-15 12:00:00Тетоводел од с.Нераште, објекти кои се наоѓаат кај школото и на влез во селото
  2022-11-15 09:00:002022-11-15 15:00:00Тетоводел од град Тетово, Колтук,Два Бреста,Певчина,Чешељ,ОУ Лирија, кај Кулата спроти Лирија, на влез во Ајдучко Маало кај продавница Жито Полог
  2022-11-15 09:00:002022-11-15 14:30:00ТетовоСНУ Моша Пијаде, Државен Универзитет, објекти кои се наоѓаат на ул.Илинденска, кај СНУ Моша Пијаде

  НАЈНОВИ ВЕСТИ