петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 15 08 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 15 08 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-08-15 06:002023-08-15 13:30ВелесУлици: 8-ми септември, Страшо Пинџур, Гоце Делчев, Никола Оровчанов, Ѓоре Органџиев, Трајко Панов, Благој Абрашев,Родна Ивева, Стојан Бурчевски-Буридан, Ганчо Хаџи Панзов, Богдан Каракостев, Славјанска, Јовче Чучук, Орце Шутев, Лисец, Славјанска,Благој Јосмов, Петар Михов,Ѓорги Димитров,Маца Овчарова, Вера Циривири,Боге Николов,Благој Страчковски, Коле Цветков,Јане Сандански,Цветан Арсов, Прохор Пчински,Загребска, Браќа Капчеви, Јовче Тикваровски, Стефан Богоев,Димко Најдов,Кожара Димко Митрев,Основед Суд Велес, Управа за Јавни Приходи
  2023-08-15 08:452023-08-15 11:30ВелесНаселба Бојаџиина, Населба Трпезица, Штипски пат, Под Чука,Чука
  2023-08-15 10:302023-08-15 12:00ГевгелијаМ.Тито од Пошта до Драги ком, Крушевска, Кочо Рацин, Браќа Миладинови, Крсте Мисирков, Беровска мала како и потрошувачите: Бреботекс, Млекара, Печатница Софија, Ројал Медика и Основното училиште
  2023-08-15 08:302023-08-15 10:00ГевгелијаНа ден 15.08.2023 год, од 08.30ч, до 10.00ч, без напојување со електрична енергија во Богданци ке бидат потрошувачите на улица : Петар Мусев, Велко Влаховиќ, 11-ти Октомври, Страшо Пинџур, 25-ти Мај, 10-ти Октомври, Дојранска и потрошувачите околу Ветернарна станица Богданци долж улицата М.Тито до Центарот на Богданци, поради неопходен технички зафат.
  2023-08-15 08:452023-08-15 15:30Гостиварс. Добридол и дел од с.Топлица
  2023-08-15 09:002023-08-15 14:00ДелчевоМАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА - Павлиш Дол
  2023-08-15 07:002023-08-15 12:00КратовоЛозаново, Трештен дол, Баглак, Осичка, Домач, Дурачка Река, Плажа, Пашина Воденица, Самоков и ул.11ти Октомври во Крива Паланка и селата: Дурачка Река, Станци, Дренак, Б'с, Варовиште, Кошари, Кркља, Жидилово, Узем, Добровница, Киселица, Трново, Мала Црцорија, Голема Црцорија, Крстов Дол, Луке, Подржи Коњ и Граничен премин Деве Баир и Гасификација.
  2023-08-15 09:002023-08-15 12:00КумановоПумпна станица во с. Доброшане, Прочистителна станица во с. Доброшане, Интерштеп во с. Доброшане
  2023-08-15 10:002023-08-15 16:00ОхридРЕСЕН - с. Крушје, предаватели Крушје, дел од с. Јанковец, с Избишта ,с.Кривени, с. Златари, с. Сопотско, компостара, бензиска пумпа Виена Петрол, с. Лева Река
  2023-08-15 10:002023-08-15 15:00Прилепс. Сенокос, с. Десово, Манастир Трескавец, с.Браилово, с.Дупјачани, с.Дреновци, Репетитори А1 Слепче
  2023-08-15 07:002023-08-15 15:00Прилепул.Пенка Котеска - дел ( кон сирената), ул.Добре Иваноски
  2023-08-15 08:302023-08-15 09:30Скопје Васил ГлавиновПотрошувачи од зградата на АЛСАТ – (горните канцеларии од Мавровка)

  НАЈНОВИ ВЕСТИ