понеделник, мај 29, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 15 02 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 15 02 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-02-15 09:00:002022-02-15 15:30:00Битоладел од ул.Пецо Божиновски и дел од ул.Партизанска со околните стопански и нестопански објекти.
  2022-02-15 08:30:002022-02-15 14:30:00Делчевос.Костин Дол
  2022-02-15 10:00:002022-02-15 15:00:00Кавадарцивлез на село Криволак и место викано Криволакчки Лаки
  2022-02-15 09:00:002022-02-15 14:00:00Охриддел од ул. Ванчо Питошески (зграда Трим расадник 3)
  2022-02-15 09:30:002022-02-15 14:30:00Прилепм.в. Тополи, отпад Даскало
  2022-02-15 11:00:002022-02-15 15:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: делови од ул.Дане Крапчев , Благој Давков , Мајаковски
  2022-02-15 08:30:002022-02-15 15:00:00Скопје Васил Главиновул. 1 во с. Миладиновци
  2022-02-15 09:00:002022-02-15 16:00:00Стругадел од с.Враништа, дел кон пат за с.Долна Белица, кон ветеринарна Враништа и новата
  2022-02-15 09:00:002022-02-15 15:00:00Тетоводел од ул.Јане Сандански, од стар Кам Маркет до Болница, дел од ул.29 Ноември до Болница, дел од ул.Ѓоце Стојчевски кај Болница
  2022-02-15 10:00:002022-02-15 12:00:00ШтипС.СТАР КАРАОРМАН

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја