петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 16.01.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 16.01.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-01-16 12:002024-01-16 14:00ВелесУлица Мицко Козар
  2024-01-16 09:002024-01-16 11:00ВелесГорно Оризари (делот во близина кај Гробиштата).
  2024-01-16 11:002024-01-16 16:00Кавадарциул 7-ми Септември и ул. Крсте Мисирков
  2024-01-16 08:052024-01-16 14:00КратовоВетуница, Отошница, Гулинци, Станча, Пклиште, Герман и Нерав.
  2024-01-16 09:002024-01-16 12:00Скопје Аеродром Јаболци, Нова Брезница, Патишка Река, Држилово, Црн врв, Елово, Осинчани, Малчиште, Рудопроект, Карст с.Јаболци, Говрлево, Долно Соње, Горно Соње, Ракотинци, Добри Дол, Општина Сопиште
  2024-01-16 09:002024-01-16 10:00Скопје Ѓорче Петровдел од ул.Индира Ганди, дел од ул.Хаџи Јован Шишков, ул.Тиквешка, Амбулантата и градинката 8-ми Април.
  2024-01-16 09:002024-01-16 15:30Тетоводел од с.Вратница
  2024-01-16 09:462024-01-16 14:46ТетовоЗик Ладилник, Зик Млекара Кратки прекини Шик Јелак и Жито полог
  2024-01-16 10:002024-01-16 10:30ШтипУЛ.КРСТО МИТЕВ,АНТОН ПАНОВ,КРУШЕВСКА РЕПУБЛИКА,ЛЕСКИ-ДЕЛ,НАС,БАБИ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ