четврток, февруари 29, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 14 06 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 14 06 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-06-14 09:00:002022-06-14 14:00:00Битолафарма Добромири, с. Добромири, г. Агларци, д. Агларци, Далбеговци, Дедебалци, Трап, Будаково, Орле, Маково, Рапеш, ман. Рапеш, Путурус, Алинци, Мојно, Мусинци, Арматуш, Мегленци, космофон Мегленци, д. Орехово, ман. Паралово, Паралово, Грумази, РЕК Брана, работилница РЕК
  2022-06-14 09:30:002022-06-14 11:30:00Гостивариндустриска зона покрај автопат неготино и градец.
  2022-06-14 11:30:002022-06-14 13:30:00Гостиварс.Чегране, с.Форино, с.Тумчевиште, с.Корито
  2022-06-14 08:45:002022-06-14 15:00:00Кичевос.Кладник, с.Цер, с.Црско, с.Прострање, с.Велмевци Репетитор Цер Бачила
  2022-06-14 08:00:002022-06-14 15:00:00Кратоводел од с.Трновац - маала Лазинци.
  2022-06-14 09:00:002022-06-14 14:00:00ПрилепЛазо Попоски, дел од Стара Чаршија Прилеп
  2022-06-14 09:30:002022-06-14 15:00:00ПрилепМОГИЛА: с.Ношпал,с.Добрушево
  2022-06-14 09:30:002022-06-14 14:30:00Прилепс.Загорани, с.Веселчани
  2022-06-14 09:00:002022-06-14 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: Дел од с.Сарај кај Хотел Сарај, ул.Ѓорче Петров под ул.1 и под ул.5, Дел од ул. Трајко Бошковски Тарцан, објекти кај Кристина Мебел , Станбена зграда до Болница „Санте Плус“
  2022-06-14 09:00:002022-06-14 14:00:00ТетовоДел од с.Непроштено, во центарот на селото, ќе има краток прекин во снабдување и во делот од селото кај школото и кај гробиштата
  2022-06-14 07:30:002022-06-14 10:30:00Штипдел од нас.Сењак_градинката Сончогледи, дуќаните кај Еџе и др, зградите на ул.Борис Крајгер, бр.10, 12, 19, 21, 23 и др

  НАЈНОВИ ВЕСТИ