петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 14 02 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 14 02 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-02-14 09:002023-02-14 13:30ВелесГОРНО ОРИЗАРИ: дел од потрошувачите во Горно Оризари близу чешмата и нагоре
  2023-02-14 09:002023-02-14 14:00ДелчевоНаселба Полето, Велин, Антена РТД
  2023-02-14 09:302023-02-14 15:00Кавадарциул. Домовица, дел од улиците Доне Попов и Личка
  2023-02-14 08:302023-02-14 14:00Кумановокорисниците од ул.Јоско Илиевски, на ул. Братство Единство, Детска градинка, Општинска зграда, Цар Самоил, Крсте Мисирков, Црнотравска, Вардарска
  2023-02-14 08:302023-02-14 13:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: Дел од ул.Димитрије Чуповски, од бр.9 до бр.13
  2023-02-14 10:002023-02-14 12:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: Дел од ул.Дарвинова, Дел од ул.Иван Тургењев, Дел од ул.Чупино Брдо
  2023-02-14 09:302023-02-14 12:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул. Јан Хус
  2023-02-14 09:002023-02-14 15:00Тетоводел од населба Станбена( станбена зграда на крај од населбата)
  2023-02-14 10:002023-02-14 13:00ШтипГОЦЕ СТОЈАНОВ, МЛИН 6-ТИ КИЛОМЕТАР, ОПШТИНСКИ ЗАТВОР, ДРАГОЕВО, СЕЛЦЕ, ПУХЧЕ, СОФИЛАРИ, ПЕНУШ, СТРЕЛИШТЕ ПЕНУШ, ДОБРОШАНИ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ