понеделник, мај 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 13 12 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 13 12 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-12-13 14:30:002022-12-13 15:30:00ГевгелијаВаландово: Детска градинка, Зона Раброво, Конингтон, ММ, Анел, Против пожарна единица Валандово, Еуро картонал
  2022-12-13 09:00:002022-12-13 15:00:00Гостиваркреткотрајни прекини на ул.Ново Маало, дел од ул.ЈНА, ул.Бошко Цветкоски
  2022-12-13 09:00:002022-12-13 14:00:00Гостивардел од ул.Никола Парапунов- позади Пошта.
  2022-12-13 09:00:002022-12-13 13:00:00Гостивардел од ул.Илинденска- област кај стариот трговски центар
  2022-12-13 08:45:002022-12-13 14:00:00Делчевос.Умлена, ПЕХЧЕВО: Стојче Подуево, с.Чифлик Пехчево
  2022-12-13 08:00:002022-12-13 13:00:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА: населба Белево и ЈП Национални шуми во Крива Паланка.
  2022-12-13 09:00:002022-12-13 16:00:00ПрилепКРУШЕВО: Хотел Монтана, Хотел Панорама, ул.Манчу Матак, ул.Илинденска,ул.Партизанска,ул.Благој Целев,ул.Коча Миленку,ул.Нико Доага,ул.Таќа Бербер,ул.Тодор Проески, Централно Градско подрачје
  2022-12-13 09:00:002022-12-13 16:00:00Прилепул. Мукос, дел од ул. Марксова
  2022-12-13 09:00:002022-12-13 16:00:00Прилепс.Зовиќ, с.Старавина, с.Будимирци, с.Градешница
  2022-12-13 08:00:002022-12-13 15:00:00Скопје АеродромДОЛНО СОЊЕ: Од мостот кај продавницата, на сред село, надолу кон Говрлево.
  2022-12-13 09:30:002022-12-13 10:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: Дел од ул.Партениј Зографски, од раскрсница кај дисконт Лаки, до раскрсница со ул.Тодор Александров
  2022-12-13 08:30:002022-12-13 15:00:00Скопје Васил ГлавиновСИНГЕЛИЌ: објектите на ДАВОС и АРС на излез од Сингелиќ
  2022-12-13 09:00:002022-12-13 12:30:00Скопје Васил ГлавиновРАДИШАНИ: Сите потрошувачи на ул.Бутелска 7А од бр.1 до бр.19, ул.Бутелска бр.47,49 и 51
  2022-12-13 09:00:002022-12-13 14:30:00Скопје Ѓорче ПетровЧУЧЕР - САНДЕВО: Дел од с.Бразда, Горно Оризари, Фарма Глуво, Голиево, Гранит каменолом кај с.Бразда, Стопански објект Златомир, Стопански објект Данчо Ацков, Пречистителна станица Бразда.
  2022-12-13 09:00:002022-12-13 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Миле ПопЈорданов, ул.Јуриј Гагарин и ул. Стогово (објекти во близина на Г.Д.Гранит)
  2022-12-13 09:00:002022-12-13 15:00:00Тетовос.Раковец
  2022-12-13 09:00:002022-12-13 13:00:00Тетоводел од с.Слатино, објекти кои се наоѓаат во близина на базенот

  НАЈНОВИ ВЕСТИ