сабота, декември 10, 2022
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 13 07 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 13 07 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-07-13 11:00:002021-07-13 14:30:00Велесс. Бистрица и с. Црешнево
  2021-07-13 08:00:002021-07-13 11:00:00Гевгелијас.Мрзенци (со исклучок на корисниците кои се лоцирани на раскрсница на пат кон Негорци и Гевгелија ), без напојување со електрична енергија ќе бидат и корисниците :Бензинска пумпа Минка, Кафана Јавор Центар, Технопродукт Блажо Ризов, Пилана Мрзенци, Млин Житопром,Плац Тефтер транс, Авлаќ Пумпна станица Риго, Оранжерии Негорци, Ледра и Складиште за градежни материјали Баламов
  2021-07-13 09:15:002021-07-13 14:00:00Гостиварс.Добридол ( центарот на селото кај старата џамија)
  2021-07-13 14:30:002021-07-13 15:00:00Гостивардел од с.Горна Бањица
  2021-07-13 09:00:002021-07-13 09:30:00Гостивардел од с.Горна Бањица
  2021-07-13 09:00:002021-07-13 14:00:00ДелчевоМАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА: Бензинска станица Макпетрол, Цинк Транс, Индустриска
  2021-07-13 09:00:002021-07-13 13:00:00КавадарциДел од корисниците на ул. Западен Булевар
  2021-07-13 09:45:002021-07-13 13:00:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА: нас.Лозаново, нас.Бегови Бавчи
  2021-07-13 08:30:002021-07-13 14:30:00Кумановодел од с.Клечовце, Кутлибег, Пезово, Кокошиње, Кшање затвор, Кшање, Кучкарево, Градиште, Орман, Зубовце, Новосељане, Косматац, Мургаш, Скачковце, Габреж
  2021-07-13 07:00:002021-07-13 12:00:00Охридул.Железничка, од Ресторан Станица, пресек со ул.Крали марко, до пресек со ул.Будва
  2021-07-13 09:00:002021-07-13 15:00:00ОхридОровник: Фабрика за марихуана во Оровник, Стовариштето до базата Сефа, дел од село Оровник (спроти базата), Бетонска база СЕФА
  2021-07-13 08:30:002021-07-13 15:00:00Прилепс. Селце Крушевско
  2021-07-13 08:00:002021-07-13 16:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: Дел од улица Сердарот, Дел улица Нагоричанска, Дел од улица Речиште
  2021-07-13 09:00:002021-07-13 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Франце Прешерн
  2021-07-13 09:20:002021-07-13 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Објекти во и околу Градски парк
  2021-07-13 10:15:002021-07-13 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул.Скупи дел од улица 3 и улица 11 и околу бетоњера Ратко Митровиќ
  2021-07-13 06:00:002021-07-13 10:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: с.Љубин, Долно и Горно Свиларе, Рашче, Бојане, Радуша, Дворце, Орашје, дел од с.Волково, Кучково и Кондово
  2021-07-13 13:00:002021-07-13 14:30:00Тетоводел од Брвеница, корисници кај ресторан Иванов, ул Дубрава
  2021-07-13 13:00:002021-07-13 15:00:00Тетоводел од с.Доброште, објекти кои се наоѓаат од старата џамија во правец лево
  2021-07-13 10:00:002021-07-13 12:30:00Тетоводел од с.Доброште, објекти кои се наоѓаат во т.н македонско маало
  2021-07-13 10:00:002021-07-13 12:30:00Тетовос.Челопек, с.Милетино, с.Теново, с.Волковија, с.Блаце, с.Стенче, индустриски објекти на патот Брвеница-Челопек
  Краток прекин со електрична енергија во период од 10:00 до 10:30 и во период од 12:00 до 12:30 на с.Челопек, с.Милетино, с.Теново, с.Волковија, с.Блаце, с.Стенче, индустриски објекти на патот Брвеница-Челопек
  2021-07-13 10:00:002021-07-13 12:00:00Штипс.Суво Грло

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја