петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 13.02.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 13.02.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-02-13 08:152024-02-13 10:15Охридул. Васил Стефоски, дел ул. Гоце делчев, дел од населба Далјан, комплекс Мизо со околните објекти.
  2024-02-13 10:002024-02-13 12:00Прилепс.Селце, Репетитори од А1 и Т Мобиле кај Лазе Чешма, Калканица
  2024-02-13 08:302024-02-13 13:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: дел од ул.Славејко Арсов, Рилски Конгрес
  2024-02-13 09:002024-02-13 15:00Скопје Ѓорче ПетровГОРНО ОРИЗАРИ: Корисниците од с.Горно Оризари, Златомир, каменоломот на Гранит
  2024-02-13 09:002024-02-13 10:00ТетовоЏЕПЧИШТЕ: дел околу млекара Алпи, Ренова, дел од с. Џепчиште, Једоарце,Сетоле,Отуње, дел од с. Нерпоштено

  НАЈНОВИ ВЕСТИ