петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 12.12.2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 12.12.2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-12-12 09:002023-12-12 12:00ВелесУлица Павел Шатев, Дел од Мите Богоевски, дел од Наце Димов, Дел од Луј Пастер
  2023-12-12 09:002023-12-12 12:00Гевгелијасело Николиќ Оранжерии Николиќ, ХПП Езотерна, Колектор Нов Дојран, Хотел Истатов и околните потрошувачи околу Хотел Истатов
  2023-12-12 09:302023-12-12 14:00Делчевос. Цера, МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА, Тачовци, Стипцаре, с. Главовица, с. Дулица, населба Валевичаре
  2023-12-12 10:002023-12-12 16:30ОхридРЕСЕН - делот на Преспа од реонот м.в Црвен, па се до граничен премин Маркова нога. Опфатени населени места Црвен, Козјак, Горна и Долна Бела црква, Езерани, Подмочани, Грнчари, Рајца, Асамати, Претор, Сливница, Арвати, Крани, Штрбово, Наколец, Љубојно, Брајчино, Долно Дупени и сите индустриско-угостителски објекти во наведените реони.Мали хидроелектрани во Брајчино и Арвати.
  2023-12-12 08:302023-12-12 16:30Прилепул.Браќа Шемкоски, ул.Стојан Јошески и ул.Пиринска - дел
  2023-12-12 09:002023-12-12 14:00Прилепул.Леце Котески кај Зоди маркет
  2023-12-12 10:002023-12-12 11:00Прилепс.Мало Коњари, Компанија Микросам, Грин Медикал, населба Кишовица, населба Тополи
  2023-12-12 10:002023-12-12 14:00Прилепс.Десово, с.Слепче, с.Браилово
  2023-12-12 09:002023-12-12 11:30Скопје Васил ГлавиновДел од Ул.Џон Кенеди
  2023-12-12 09:152023-12-12 15:00Тетоводел од с.Брвеница, објекти кои се на излез од селото кон с.Челопек
  2023-12-12 10:002023-12-12 13:00Тетоводел од град Тетово, позади стар Авто Прогрес, објект на Веро Џамбо и околни објекти
  2023-12-12 10:152023-12-12 11:30ТетовоБРВЕНИЦА, ДОЛНО СЕДЛАРЦЕ
  2023-12-12 10:002023-12-12 15:00ШтипШТИП, БОНИК, ПЕЧУРКАРА, ЦРВЕУЛЕВО,РУЉАК, ПРИПЕЧАНИ, КАЛАУЗЛИЈА,ЈОНУЗЛИЈА, ЕБИПЛИЈА,ПАРНАЛИЈА, КУЧИЦА, ДЕТСКО ОДМАРАЛИШТЕ,ВИЛИ ПЛАЧКОВИЦА, ВРТЕШКА

  НАЈНОВИ ВЕСТИ