понеделник, октомври 2, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 12 04 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 12 04 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-04-12 09:00:002022-04-12 15:00:00БитолаШирок сокак под камениот мост, дуќаните кои се во тој дел од Широк сокак, дел од ул.Солунска со околните стопански и нестопански објекти
  2022-04-12 08:00:002022-04-12 12:00:00Битолаул. Краварски пат бб спроти Автосалон Цитроен, патот за с.Кравари на делот од страната на бензиската ЛУК ОИЛ со околните објекти.
  2022-04-12 09:00:002022-04-12 15:00:00Велесдел од ул. Игманска, ул. Даре Џамбаз
  2022-04-12 09:00:002022-04-12 14:00:00Гевгелијас.Удово, Миравци, Давидово, Петрово, Габрово и Горна мала Јосифово
  2022-04-12 09:40:002022-04-12 15:30:00Гостиварс.Србиново, с.Железна Река, с.Страјане
  2022-04-12 08:00:002022-04-12 14:00:00Делчевос.Дулица
  2022-04-12 10:00:002022-04-12 13:00:00КавадарциДЕМИР КАПИЈА: корисниците од општина Демир Капија
  2022-04-12 13:00:002022-04-12 13:30:00Кичевократки прекини со електрична енергија во село Зајас, Трапчин Дол, Колибари, Грешница, Длапкин Дол
  2022-04-12 10:00:002022-04-12 11:00:00Кичевократки прекини со електрична енергија на северен дел од град Кичево (насселба Пашино, Бала Маало и 22-ри Декември)
  2022-04-12 09:00:002022-04-12 12:00:00Кочаниул. Лазар Андонов, ул. Брегалничка
  2022-04-12 09:00:002022-04-12 14:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: дел од ул. Полог, ул. Виктор Ивановиќ Глигоровиќ
  2022-04-12 08:00:002022-04-12 14:00:00Скопје АеродромГОРНО СОЊЕ: дел од ул.4, Горно Соње
  2022-04-12 08:30:002022-04-12 10:30:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - БУТЕЛ: ул. Петар Манџуков бр.157,155,153,151а и б, 149а и б, 147а и б
  2022-04-12 08:30:002022-04-12 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул.Кичевска, ул.Воин Драшкоци, ул.Злате Михајловски, ул.Ибе Паликуќа, ул.Манчу Матак, објект на ФАРМАХАМ
  2022-04-12 09:00:002022-04-12 13:00:00Тетовоул.Јордан Златановски
  2022-04-12 12:00:002022-04-12 15:00:00Тетовообјекти кои се наоѓаат на ул.Александар Здравковски Журчин, кон патот за Попова Шапка
  2022-04-12 09:30:002022-04-12 12:00:00Тетоводел од град Тетово, ТЦ Ловец, дел од ул.Илинденска, Страшо Пинџур и 19Ноември околу ТЦ Ловец
  2022-04-12 10:00:002022-04-12 14:00:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: ДЕЛ ОД УЛИЦА ВАНЧО АНГЕЛОВ, КАЈ ШУМСКО СТОПАНСТВО
  2022-04-12 10:00:002022-04-12 12:00:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: НАСЕЛБА БАРАКИ, УЛ.СУТЈЕСКА, СЕПТЕМВРИСКА-ДЕЛ И 25-ТИ МАЈ-ДЕЛ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја