четврток, март 30, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 11 10 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 11 10 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-10-11 09:00:002022-10-11 15:00:00Скопје АеродромАлдинци: од Алдинци до Солунска Глава

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја