понеделник, мај 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 11 07 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 11 07 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-07-11 08:302023-07-11 12:30БитолаШералти, Новачки пат, како и останати околни објекти
  2023-07-11 08:302023-07-11 14:00Битола ТС: Градски гробишта, Француски гробишта и Кафтанџица
  2023-07-11 09:152023-07-11 14:00БитолаТС: с. Црнеец, Стрежево, брана Стрежево, манастир Црнеец, Метимир и Гопеш
  2023-07-11 08:502023-07-11 13:00Битолаулици: Борис Кидрич, Ѓорѓи Бакарчев, Игнат Атанасовски и Младински Бригади
  2023-07-11 09:152023-07-11 14:30ВелесЧАШКА: Телеком Оморани, Козарска Фарма Мокрени, Село Мокрени, Ораов Дол, Габровник, Теово,Согле, Монопол, Гулевска Населба, Св.Богородица Согле, Бистрица, Црешнево, Богомила, Карчо, Нежилово, Папрадиште, Ореше, Чеплес
  2023-07-11 08:302023-07-11 13:30Гостивардел од корисниците во нас. Питарница и ул. Боге Велјаноски.
  2023-07-11 06:002023-07-11 15:00КавадарциНЕГОТИНО: ул.Едвард Кардељ, ЈНА и дел од Антигона
  2023-07-11 08:402023-07-11 15:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА: РУДНИК ТОРАНИЦА (БУЛМАК)
  2023-07-11 09:002023-07-11 11:00Кумановос.Довезенце
  2023-07-11 08:302023-07-11 16:30Прилепул.Пенка Котеска-дел, ул.Борка Талески-дел, ул.Цена Џинорозот, ул.Владо Стојаноски, ул.Благоја Стојаноски
  2023-07-11 08:302023-07-11 13:00Прилепс.Мажучиште, ул.Орде Чопела на излез од Прилеп, фирма Стибера, фирма Корвин Стоун, фирма Агроинвест,Институт за Тутун, Хлорна Станица Песиобрци,Градски Гробишта
  2023-07-11 09:002023-07-11 14:30Скопје Васил ГлавиновРАДИШАНИ: ул.28 и дел од потрошувачите на ул.32 во с.Радишани
  2023-07-11 10:302023-07-11 14:30Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: Дел на патот со бекатонки меѓу ТИ АМО и ул. 1721 во с.Глумово
  2023-07-11 05:002023-07-11 09:00СтрумицаЦела општина Радовиш, Цела Општина Конче
  2023-07-11 09:202023-07-11 14:30Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат во Горно Маало, кај млинот
  2023-07-11 10:302023-07-11 14:00Тетовос.Желино, фирма Голец Транс
  2023-07-11 09:002023-07-11 15:00ТетовоТРЕБОШ, ПАЛАТИЦА, ОЗОРМИШТЕ
  2023-07-11 09:002023-07-11 14:30Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат од кружниот тек кај Хелга кон М.Речица
  2023-07-11 09:002023-07-11 15:00Тетоводел од с.Јегуновце, кон т.н Колонија

  НАЈНОВИ ВЕСТИ