петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 11.06.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 11.06.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-06-11 09:002024-06-11 12:00Гостивардел од.ул.Светозар Пепоски- (кај зграда Глобал балкан).
  2024-06-11 08:452024-06-11 15:00Гостиварс.Печково, дел од с.Равен, ХЕЦ Равен, ХЕЦ Маврово, с.Горно Јеловце, с.Долно Јеловце
  2024-06-11 07:002024-06-11 12:00Кавадарцидел од Росоман, Сирково, Манастирец и асфалтна база Росоман
  2024-06-11 10:002024-06-11 12:00Кумановос.Дејловце
  2024-06-11 09:402024-06-11 11:00Кумановос.Сушево
  2024-06-11 11:002024-06-11 13:00Прилепм.в. Маркова Чешма
  2024-06-11 12:002024-06-11 15:00Прилепвикенд населба под Плетвар - Долна Чешма
  2024-06-11 10:002024-06-11 13:00Прилепс.Саждево, с.Јакреново
  2024-06-11 09:002024-06-11 15:00ПрилепДОЛНЕНИ, с.Сенокос, с.Дреновци, с.Небрегово, с.Десово, с.Браилово, с.Слепче, Репетитори од А1,Манастир Трескавец, с.Мраморани, с.Забрчани с.Сенокос, с.Дреновци, с.Небрегово, с.Десово, с.Браилово, с.Слепче, Репетитори од А1, Манастир Трескавец, с.Мраморани, с.Забрчани
  2024-06-11 09:002024-06-11 12:00Прилепул. Браќа Миладиновци - во кругот на Утро - Трио, Кам маркет, Кутер Ивита
  2024-06-11 08:002024-06-11 14:30Скопје Аеродромдел од бул.Партизански одреди, од раскрсница со ул.Ленинова кон раскрсница со бул.Климент Охридски, дел од ул.Наум Наумовски Борче, од ул,Ленинова кон бул.Партизански Одреди, дел од ул.Пиринска
  2024-06-11 09:002024-06-11 11:00Скопје Ѓорче ПетровКорисниците околу Stop & Go во Момин Поток.
  2024-06-11 11:452024-06-11 13:45СтругаДЕБАР - населбата Коњаре и фабриката Прогрес
  2024-06-11 09:452024-06-11 11:45СтругаДЕБАР - дел од 11ти Септември, Едвард Кардељ, Амди Леши, Џавид Уштеленца, 8ми Март, Бајрам Селими, Зеќир Чанка, Атанасие Илиќ и фабриката Депласт
  2024-06-11 09:002024-06-11 13:00СтрумицаХЕЦ Турија и ХЕЦ Езотерна, Турија, Брана Турија и репетитори на Т-мобиле, викендици од фазанерија Турија
  2024-06-11 08:002024-06-11 08:30Струмицаул.Ленинова бр.31/1 , бр.31/2 и бр.31/3

  НАЈНОВИ ВЕСТИ