недела, декември 10, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 11 05 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 11 05 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-05-11 08:30:002021-05-11 15:00:00Гевгелијас.Хума , Смрдлива вода и Ски Центар,
  2021-05-11 09:00:002021-05-11 10:00:00Гостиварул.Браќа Ѓиноски -област после судот.
  2021-05-11 08:30:002021-05-11 14:30:00Делчевос. Вирче, с. Нов Истевник,Стар Истевник и Пасјак, с. Тработивиште, с.Разловци
  2021-05-11 06:00:002021-05-11 14:00:00Кавадарциул.дел од Браќа Џунови, Киро Крстев, Елпида Караманди
  2021-05-11 08:00:002021-05-11 14:30:00Кратовос.Пклиште, с.Нерав, с.Орашац, с.Герман
  2021-05-11 10:00:002021-05-11 12:00:00Кумановос.Лопате
  2021-05-11 08:30:002021-05-11 14:00:00Скопје АеродромПоликлиника Ружа, Пансион Бјанко , ул.Народен фронт бр.67,65, 68,69,70, 72, 73,75, 76, краток прекин ќе имаат Воденица, Дукат, Интермецо, карате Клуб Работнички, перални во тој реон и останати стопански обејкит на тие броеви
  2021-05-11 08:30:002021-05-11 14:00:00Скопје Аеродромдел од ул.Христо Татарчев (околу хотел НАЈС)
  2021-05-11 09:30:002021-05-11 14:30:00Скопје Ѓорче Петровул.Џумајска од бр.17 до бр.23.
  2021-05-11 09:00:002021-05-11 15:00:00Скопје Ѓорче Петровул.Јан Хус и ул.Јан Ху
  2021-05-11 09:00:002021-05-11 11:00:00Струмицадел од с.Банско
  2021-05-11 09:00:002021-05-11 15:00:00Струмицас. Конче, с. Лубница
  2021-05-11 12:00:002021-05-11 14:00:00Струмицадел од с.Смолари
  2021-05-11 14:00:002021-05-11 15:00:00Тетоводел од населба Вонвардарска, позади фабриката Тетекс
  2021-05-11 09:00:002021-05-11 13:30:00Тетоводел од ул. Дервиш Цара, кај Ајдучко Маало, ул.П.Јанчевски, ул.А.Здравковски,ул.Г.Симовски
  2021-05-11 09:00:002021-05-11 10:00:00Тетоводел од населбата Вонвардарска, државен универзитет кон с.Брвеница и фабрика Тетекс
  2021-05-11 10:00:002021-05-11 14:30:00ШтипУЛ.ЕГЕЈСКА,ДЕЛ ОД УЛИЦА ДУСЛАЧКИ РИД

  НАЈНОВИ ВЕСТИ